S-au împăcat de dragul fiicei lor? Nicolae Voiculeţ, relaxare la mare alături de fosta soţie 

Publicat: 22 Jul. 2020, 12:01 Vedete

Naistul Nicolae Voiculeţ a devenit celebru pentru talentul pe care și l-a arătat pe toate scenele mari ale lumii, considerat a fi urmașul lui Gheorghe Zamfir.

Deşi încearcă să se ţină departe de ochii curioşilor, artistul a fost surprins, recent, de paparazzi Ciao, la o plimbare aproape de mare. Nicolae Voiculeţ nu se plimba singur, ci, dacă nu ne înşală privirea, alături de fosta sa soţie, de care a divorţat în urmă cu 5 ani şi de fiica, Maria, pe care cei doi o au împreună.

Voiculeț a renunțat la nelipsitul său frac și, îmbrăcat lejer, în alb, şi-a ţinut fiica de mână pe faleza Mării Negre. Briza mării i-a făcut pe cei doi foşti soţi să se simtă bine, mai ales că alături de ei era şi fiica lor, astfel că aceştia s-au relaxat plimbându-se, fiind degajaţi şi zâmbitori.

 

Ce spunea Ioana despre căsătoria cu Nicolae Voiculeţ

„L-am cunoscut pe Nicolae la 24 de ani, am născut-o pe Maria la 25 de ani și ne-am căsătorit între timp. Lucrurile s-au întâmplat repede și nu am avut mult timp de reacție. Am fost luată de val. Specific vârstei de 20 de ani, visam cu ochii deschiși și eram convinsă că o să fim împreună până la adânci bătrâneți. M-am bazat și pe cei 18 ani diferență de vârstă dintre noi și am zis că dacă eu o să fiu mai vulcanică, o să mă tempereze înțelepciunea lui și o vom scoate la capăt. El fiind artist, iar eu om de marketing, ne potriveam mănușă și am început și să lucrăm împreună. 

Din păcate nu au durat foarte mult. Am evoluat amândoi în direcții diferite și am ajuns să fim două săbii în aceeași teacă. Investeam mult timp și efort pentru cariera lui și acest lucru dezechilibra balanța pentru că aveam și eu așteptările mele, visurile mele. Artiștii au nevoie să fie mereu în centrul atenției și lumea să graviteze în jurul lor, iar eu nu mă regăseam în această poziție”, declara Ioana, fosta soţie, în urmă cu doi ani pntru revista Tango.

 

 

 

 

 

 

Publicat: 22 Jul. 2020, 12:01 Vedete
Pe aceeași temă