S-a aflat adevărul! Reacția soțului Andei Adam, după ce s-a scris că ar fi divorțat

Publicat: 05 Dec. 2020, 11:59 Vedete

În ultima perioadă s-a scris în presă că frumoasa artistă Anda Adam și soțul ei, Sorin, ar fi divorțat, însă adevărul este cu totul altul!

Soțul Andei Adam a ținut să închidă ”gurile” rele și să arate că, de fapt, relația celor doi este foarte frumoasă și își dedică timpul familiei. După ce în presă s-a scris despre faptul că cei doi nu ar mai forma un cuplu, a ținut să arate că adevărul este cu totul altul.

În urmă cu ceva timp, Anda Adam povestea pentru VIVA faptul că este normal ca în perioada în care ne aflăm să existe momente de tensiune: „Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”.

Însă, după ce s-a scris că cei doi nu ar mai fi împreună, soțul artistei a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de frumoasa artistă și copil, scriind în dreptul acesteia ”Binecuvântat”.

Câte operații estetice are Anda Adam

Frumoasa cântăreață Anda Adam a suferit doar două operații estetice. Blondina a mărturisit, potrivit publicației VIVA, că are un implant și o rinoplastie.

”Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept. Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea pentru că, din punctul meu de vedere, fiind o împătimită a sportului, dacă voi avea grijă ce mănânc, în 3-4 luni voi ajunge la forma fizică pe care o consider ca fiind maximumul meu. Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o formă de invidiat”, a spus Anda Adam.

Sursă foto: capturi video, Cancan

Publicat: 05 Dec. 2020, 11:59 Vedete
Pe aceeași temă