Rugăciune de Sfânta Maria Mică 2022. Te apără de rele şi îţi schimbă viaţa

Publicat: 06 sept. 2022, 10:55 Autor: Camelia General
Rugăciune de Sfânta Maria Mică 2022. Te apără de rele şi îţi schimbă viaţa

Pe data de 8 septembrie se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului. Aceasta sarbatoare este cunoscuta si sub denumirea de Sfanta Maria Mica.

Rugăciune de Sfânta Maria Mică 2022. Pe data de 8 septembrie se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului. Aceasta sarbatoare este cunoscuta si sub denumirea de Sfanta Maria Mica.

Pentru a avea bunastare si liniste in familie, dar si pentru a te apara de rele, rosteste aceasta rugaciune catre Maica Domnului.

„O, Preacurata Maica a Domnului, a puterilor de sus, imparateasa cerului si a pamantului. Atotputernica aparatoare si tarie a noastra, primeste aceasta cantare de lauda si de multumire de la noi, nevrednicii robii tai. Inalta rugaciunile noastre la tronul lui Dumnezeu si Fiul tau, ca sa fie milostiv nedreptatilor noastre.

Sa adauge harul Sau tuturor celor ce cinstesc preacinstit numele tau si cu credinta si cu dragoste se inchina facatoarei de minuni icoanei tale. Ca nu suntem vrednici sa fim miluiti de Dansul si pentru aceasta nazuim la tine, ca esti acoperitoarea noastra si grabnica ajutatoare.

Auzi-ne pe noi, cei ce ne rugam tie; ocroteste-ne pe noi cu atotputernicul tau Acoperamant. Si cere de la Dumnezeu Fiul tau sa dea pastoritilor nostri sfintenie, ca sa privegheze si sa ocarmuiasca sufletele noastre. O carmuitorilor de orase, intelepciune si putere;

Judecatorilor, dreptate si necautare la fata; invatatorilor, minte si smerita intelepciune. Asupritilor, rabdare; asupritorilor, frica de Dumnezeu; celor mahniti, rabdare si bucurie duhovniceasca. Neinfranatilor, infranare; si noua, tuturor, duhul intelepciunii si al cucerniciei. Duhul milostivirii si al blandetii, duhul curatiei si al dreptatii. Asa, Doamna preasfanta, milostiveste-te asupra noastra si asupra neputinciosului tau popor.

Rugăciune de Sfânta Maria Mică 2022

Pe cei rataciti povatuieste-i pe calea cea buna, pe cei batrani ii sprijineste, pe prunci ii pazeste si pe noi, pe toti, ne apara si ne ocroteste cu milostivirea ta. Pe toti, scoate-ne din adancul pacatului si ne lumineaza ochii inimii noastre spre cautarea mantuirii. Milostiva fii noua aici, in aceasta viata, iar la infricosatoarea judecata sa te rogi pentru noi catre Fiul tau si Dumnezeul nostru.

Citește și Sfânta Maria Mică sau Nașterea Maicii Domnului 2022. Ce să nu faci niciodată pe 8 septembrie! Tradiții și obiceiuri

Ca tu, Doamna, esti slava celor ceresti si nadejdea pamantenilor. Tu esti, dupa Dumnezeu, nadejdea si aparatoarea noastra, a tuturor celor ce ne rugam tie cu credinta. Deci ne rugam tie, Atotputernica ajutatoarea noastra, si tie ne predam pe noi insine. Unul pe altul si toata viata noastra, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Imparateasa mea cea preabuna si nadejdea mea, Nascatoare de Dumnezeu, primitoarea saracilor si ajutatoarea strainilor. Bucuria celor mahniti si acoperitoarea celor necajiti, vezi-mi nevoia. Vezi-mi necazul, ajuta-mi ca unui neputincios, hraneste-ma ca pe un strain; necazul meu il stii, deci dezleaga-l precum voiesti. Ca n-am alt ajutor afara de tine, nici alta mangaiere buna, ci numai pe tine. Maica lui Dumnezeu, ca sa ma pazesti si sa ma acoperi, in vecii vecilor. Amin.

Preacurata Doamna Stapana, de Dumnezeu Nascatoare Fecioara, care poti face tot binele, primeste aceste cinstite daruri, care se cuvin numai tie, de la noi nevrednicii robii tai, Ceea ce esti aleasa din toate neamurile si te-ai aratat mai inalta decat toate fapturile ceresti si pamantesti.

Citește și:

Sfânta Maria Mică, 8 septembrie 2022. Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru Maria și Marian

Rugăciune de Sfânta Maria Mică 2022

Caci pentru tine a fost cu noi Domnul puterilor si prin tine am cunoscut pe Fiul lui Dumnezeu si ne-am invrednicit de Sfantul Trup si de Preacuratul Lui Sange. Pentru aceasta fericita esti in neamurile neamurilor, ceea ce esti de Dumnezeu fericita, mai luminata decat heruvimii si mai cinstita decat serafimii.

Si acum, Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare Fecioara, intru tot laudata, nu inceta a te ruga pentru noi, nevrednicii robii tai, ca sa ne izbavim de sfatul celui inselator si de toata primejdia, si sa fim paziti nevatamati de toata lovirea cea inveninata a diavolului; ci pana in sfarsit cu rugaciunile tale pazeste-ne pe noi neosanditi.

Ca prin paza si cu ajutorul tau fiind mantuiti, slava, lauda, multumita si inchinaciune, pentru toate sa inaltam, Unuia in Treime Dumnezeu, Ziditorul tuturor, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.”

Publicat: 06 sept. 2022, 10:55 Autor: Camelia General
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă