Rona Hartner, pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta. Boala cumplita nu o impiedica sa se marite

Publicat: 27 Jun. 2019, 09:34 Vedete

Rona Hartner are parte si de evenimente placute in viata sa, cum ar fi nunta pentru care se pregateste intens.

Rona Hartner, pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta. Artista se lupta cu cancerul de colon cu care a fost diagnosticata la inceputul lunii martie si urmeaza tratament cu citostatice.

Insa in ciuda bolii si a chinului prin care este supusa, Rona nu se lasa batuta si lupta cu toata puterea ei pentru a razbi si pentru a se bucura de viata asa cum isi doreste.

Rona Hartner, pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta

Rona Hartner, tratament cu citostatice

Si-a concentrat toata atentia pe nunta pe care o are planificata in scurt timp si a dat mai multe detalii despre desfasurarea acesteia.

„Cumpărasem acum trei ani o casă mai înspre Provence şi era prea departe de mare şi de oraş. Mi-a prins bine trei ani să stau departe de lume, după ce fusesem 20 de ani în Paris, dar acum am luat o casă chiar pe malul mării.

Ca de obicei, mama mea este alături, la fel fetiţa mea şi Herve. Toată familia lui Herve merge în pelerinaje, familia mea din România pune toată ziua candele pentru mine şi se roagă, familia mea din Canada, cu toată Biserica de acolo.

Păi fac nunta fără să vin în România?! Nu se poate. Ies din tratament şi facem cununia civilă în octombrie. În trei luni depunem dosarul şi facem cununia civilă în octombrie şi o mare petrecere în România, cu toată familia. Iar pentru cununia religioasă trebuie mai multă pregătire, cam şase luni.

Cununia religioasă o facem după. Cununia religioasă o să o facem pe Coasta de Azur şi vrem pe plaja pe care m-a cerut de nevastă să facem petrecerea” a spus Rona Hartner in cadrul emisiunii Antena Stars, conform Spynews.

Rona Hartner a vorbit despre sedintele cu citostatice: „Am avut o reactie neplacuta”. Artista se lupta intens pentru viata ei

Publicat: 27 Jun. 2019, 09:34 Vedete
Pe aceeași temă