Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, se alătura unui nou proiect politic: Partidul BUCUREȘTI 2020

Publicat: 16 Jul. 2020, 12:56 Arhiva
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, se alătura unui nou proiect politic: Partidul BUCUREȘTI 2020

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă că a acceptat invitația de a se alătura unui nou proiect politic. Este vorba despre Partidul BUCUREȘTI 2020, o formațiune politică locală ce a luat ființă în acest an.

Edilul celui mai mare sector din Capitală a declarat cu aceasta ocazie: „Pentru toți cei care au urmărit în ultimii ani declarațiile mele publice, anunțul de astăzi nu este o surpriză. Spun de suficient timp că nu mă mai regasesc în PSD, că locul meu nu mai poate fi într-o formațiune politică a cărei reformare rămâne un deziderat perpetuu. De asemenea, în ciuda interesului manifestat de aproape toate formațiunile politice din acest moment, am considerat că este momentul acum să propun locuitorilor Capitalei o schimbare de paradigmă politică… Adică un partid local, cu ambiții exclusiv locale, aproape de nevoile orașului, pornit de la zero, ca o mașină nouă ce-i așteaptă pe toți să-și ia inima în dinți și să se urce la volan pentru a putea schimba în bine orașul în care trăiesc.”

Robert Negoiță a preluat funcția de președinte al noii formațiuni Partidul BUCUREȘTI 2020 și a mai declarat că obiectivul imediat al acestui partid este acela de a avea candidați pe plan local, la nivelul întregului București: „Vreau să-i invit pe bucureșteni să ne luăm soarta în propiile mâini. Vreau să invit miile de cetățeni ai Sectorului 3 cu care am discutat în ultimi ani pe stradă, în parcuri sau în biroul meu, să avem curajul să ne implicăm, să ne unim eforturile și vocea noastră să o transpunem și în acțiune politică locală. Acțiune concretă, acțiune care să se materializeze în „Politica. Altfel!” Adică 99 % munca, 1 % politică la nivel local.”

“Nu vreau să mai decidă Teleormanul ce am eu nevoie în București”

“Eu stiu cum funcționează partidele mari. Deciziile politice importante, chiar și pentru un oraș ca Bucureștiul sunt luate în cadrul unor foruri de conducere naționale, populate cu diferiți oameni care nu au nicio treabă cu casa noastră. Care nu stau aici, nu se lovesc de problemele noastre, sunt doar în vizită. Stiți cum e? Ca atunci când stai la hotel. Grija ta nu este aceeași ca și cum ar fi propria casa. Te cazezi, îți faci treaba, ai plecat. Nu ai aceeași preocupare pentru probleme. Nu trebuie să mai stăm după decizia unor partide naționale, nu trebuie să mai așteptăm ca cei care conduc aceste partide, mulți de prin alte orașe, cu alte agende, să-și facă timp să se uite către nevoile noastre și să decidă la nivel politic, de la Bacău, Vrancea, Argeș, Giurgiu, Teleorman, ce merităm sau nu…”, a mai spus Robert Negoita, președinte PB2020

Să lăsăm manipularea sentimentală, să vorbim despre proiecte realizate

„Cred că a sosit vremea, ca și în politica  românească să conteze faptele. Să lăsăm emoția și telenovela la o parte, să renunțăm la încercările de manipulare sentimentală menite doar să acopere lipsa unor rezultate palpabile atunci când sosește momentul bilanțului. Bucureștenii nu trebuie să ma creadă pe cuvânt. Exact ce vă spuneam, trebuie să vorbească faptele. După opt ani de de mandat de primar la Sectorul 3, pot să trag linie și să vă spun: peste 2.200 de proiecte finalizate.

Adică un proiect finalizat în fiecare zi lucrătoare de mandat. Atenție, proiecte importante, nu simple plantări de copaci. Vorbim despre peste 1.400 de blocuri anvelopate exclusiv pe fonduri europene, peste 300 de părculețe și locuri de joacă reabilitate, poduri, parcare subterană, reamenajarea totală a unor bulevarde emblematice ale sectorului, peste 100 de unități de învățământ reabilitate complet, parcuri reabilitate, parc nou etc.

Toate aceste proiecte există, au schimbat fața Sectorului 3, iar pentru cei care vor să le parcurgă pe toate, îi invit pe www.primarulnonstop.ro. Acolo le găsiți pe toate. Acesta este motivul pentru care vă invit alături de București 2020, să ne luăm soarta în propriile mâini, să muncim și să reușim ca peste patru ani să putem vorbi de un bilanț de două proiecte pe zi, nu doar la nivelul unui sector, ci la nivelul întregului
București. Se poate! Stă în puterea noastră să reușim!”

Publicat: 16 Jul. 2020, 12:56 Arhiva
Pe aceeași temă