”Rivale” în dragoste? Legătura între Anamaria Prodan și Lorena Balaci. Ce s-a întâmplat în trecut între cele două

Publicat: 01 May. 2021, 15:47 Vedete

”Rivale” în dragoste în trecut? Legătura între Anamaria Prodan și Lorena Balaci! Nu multe persoane s-ar fi așteptat la o asemenea poveste. Cine ”a furat” pe cine și când a avut loc întreaga situație.

Este vorba despre o situație care a avut loc în urmă cu mai bine de 20 de ani, când Anamaria Prodan și Lorena Balaci, fiica lui Ilie Balaci. În cadrul unui interviu, sexy impresara Anamaria Prodan a povestit că Lorena i-ar fi ”furat” bărbatul de care îi plăcea, mai cu seamă când aceasta era îndrăgostită de fotbalistul Eugen Trică.

Pentru playsport.ro, Anamaria Prodan a povestit că ea și Lorena Balaci au fost ”rivale” în dragoste atunci. Soția lui Laurențiu Reghecampf era foarte bucuroasă de relația cu fotbalistul Eugen Trică, până în momentul în care fiica lui Ilie Balaci ar fi ”intervenit” în cuplul lor, chiar înainte să se producă pasul cel mare. Lorena și fotbalistul s-au căsătorit ulterior, în 1998, au doi copii împreună, însă în anul 2015, căsnicia lor s-a destrămat.

”A fost un scandal foarte urât la vremea aia, dar repet, nu vreau să mai vorbesc despre asta. Nu vreau să fac publică poveste aia. Şi acum, dacă mă văd cu Lorena, ne salutăm, dar atât”, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a plecat în America, după ce i-a fost ”furat” iubitul

Nereușind să treacă peste durerea pe care o avea în suflet la acea vreme, Anamaria Prodan și din dorința de a se ”răzbuna”, impresara l-a cunoscut pe basketbalistul Tiberiu Dumitrescu, s-au căsătorit, iar în urma mariajului au rezultat două fete. În anul 2007, au divorțat.

”Ne-am luat băgăjelul şi am plecat în America fără să ştie nimeni, doar în câteva ore ne-am anunţat mamele. Atât. Atunci eu i-am cunoscut mama, el pe a mea şi mi-am dat seama imediat că istoria se repetă. Aşa a fost cu mama şi cu tata, s-au cunoscut azi şi în trei zile s-au căsătorit. Şi d-asta spun, că în viaţa asta, de undeva, fiecare pas îţi este călăuzit”, a mai povestit vedeta.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 01 May. 2021, 15:47 Vedete
Pe aceeași temă