Anamaria Prodan, dezvăluiri sincere despre soțul său, Laurențiu Reghecampf: “Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite”

Publicat: 15 Apr. 2021, 15:48 Vedete

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Deși s-au spus multe lucruri negative la adresa celor doi de-a lungul timpului, aceștia au demonstrat că iubirea învinge totul. Recent, soția celebrului antrenor a făcut declarații despre relația lor.

În ultima vreme au apărut multe speculații potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar fi călcat strâmb de mai multe ori. Aceste bârfe au afectat-o destul de mult pe faimoasa impresară pentru că spune ea, lucrurile care au apărut în spațiul public sunt doar minciuni.

“Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: ”De ce?”. Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Ce spune fiul antrenorului despre zonurile legate de părinții săi

Pe fiul celor două vedete îl cunoaște toată lumea. Laurențiu Reghecampf Jr. este un tânăr extrem de inteligent care nu ar asculta niciodată gurile rele.

“Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat”, a declarat fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecamp pentru sursa citată.

”Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii”, a mai spus acesta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Apr. 2021, 15:48 Vedete
Pe aceeași temă