Povestea lor de dragoste s-a incheiat violent, dar Rihanna are pareri de rau pentru Chris Brown! Ce crede cu adevarat despre acuzatiile de viol

Publicat: 24 Jan. 2019, 16:24 Vedete

Rihanna ar avea pareri de rau pentru fostul ei iubit, mai ales ca acestuia i-au fost aduse acuzatii grave.

Rihanna are pareri de rau pentru Chris Brown

Totusi, Rihanna are pareri de rau pentru Chris Brown, chit ca relatia lor s-a incheiat atat de violent. Cantaretei inca ii pasa de soarta fostului ei iubit, desi au trecut foarte multi ani de cand ei nu mai formeaza un cuplu. In acest rastimp, cantaretul a fost acuzat de nenumarate fapte rele. Cum ar fi ca, a strans de gat o tanara la o petrecere, de fata cu toata lumea, in urma cu aproximativ un an.

Rihanna are pareri de rau pentru Chris Brown

Pacatele fostului sau nu par sa o afecteze pe Rihanna, pentru ca ea considera, in continuare, ca el ar fi un om bun si nu isi doreste sa il judece pana cand nu se afla intreaga poveste de acum.

„Rihanna se simte ingrozitor de cand a aflat ultimele vesti despre acuzatiile de viol ce ii sunt aduse lui Chris. Ii este foarte greu sa nu judece tot ce aude despre el, dar trebuie sa astepte, pentru ca spera ca adevarul va iesi la lumina”, a declarat o sursa apropiata vedetei.

(sursa: hollywoodlife.com)

« Pagina anterioară

Publicat: 24 Jan. 2019, 16:24 Vedete
Pe aceeași temă