Iti propunem pentru astazi o reteta absolut delocioasa de Gazpacho. Este o supa cu o savoare speciala, fiind ideala pentru zilele toride de vara.
Reteta de Gazpacho. Supa este originara din Spania, asadar trebuie sa va asteptati la un preparat final total diferit de clasica supa de rosii, din bucataria romaneasca. Insa, este foarte sanatoasa si e preferata inclusiv de vedete, in curele de slabire.
Supa Gazpacho este ideala pentru zilele caniculare deoarece se prepara in doar cateva minute si se pregateste la rece. Se regaseste si in bucataria portugheza, nu doar in cea spaniola, si este un fel de mancare plin de nutrienti. Gazpacho se prepara foarte rapid si poate fi gata intr-un timp record, de doar 15 minute. Cea mai delicioasa supa crema de ciuperci
– un kilogram de rosii coapte
– un catel de usturoi
– jumatate de ceapa alba
– un ardei gras verde
– un castravete de aproximativ 20 cm
– 3 linguri otet rosu
– o jumatate de lingura de sare
– o ceasca de ulei de masline extravirgin
– o bucata de paine
Rosiile se spala bine, iar usturoiul se curata de coaja si se marunteste. Ceapa se taie in patru bucati. Mai apoi, ardeiul verde se curata de seminte, se spala, si se taie in patru bucati mari, potrivit divahair.ro.
Painea trebuie sa o puneti la inmuiat in apa, pana cand absoarbe tot lichidul, iar apoi scoasa si stoarsa cu mainile, si lasata pe o farfurie. Castravetele se decojeste complet. Pentru urmatoarea faza a acestei retete veti avea nevoie de un blender.
In acesta puneti rosiile taiate, usturoiul, ceapa, castravetele si painea. Se adauga si restul de ingrediente, iar toate se zdrobesc la putere maxima a aparatului. Rezultatul trebuie sa fie o crema foarte groasa de legume. Supa se pune mai apoi la frigider pentru cateva ore. Se serveste cat mai rece. Optional, se poate servi si cu bucatele de avocado sau creveti. Dieta cu cirese de mai. Cate kilograme poti slabi in 7 zile?