Rebel Wilson a slăbit enorm! Imagini fabuloase cu actrița din „Pitch Perfect”

Publicat: 04 Jul. 2020, 15:13 Vedete

Rebel Wilson s-a făcut rearcată în cetatea filmului în ciuda kilogramelor în plus și a prejudecăților, ajugând să fie cunoscută în întreaga lume.

Însă, în locul grăsuței plină de umor, fanii au fost surprinși să vadă o femeie cu o siluetă de invidiat. „Sunt într-o misiune. Acesta este Anul Sănătății pentru mine”, a dezvăluit actrița, care le-a mărturisit fanilor că și-a propus să atingă greutatea de 75 kg până la finalul lui 2020.

În vârstă de 40 de ani, Rebel spune că pandemia a motivat-o să acorde mai multă atenție sănătății sale și să dea jos kilogramele în plus. În ultimele luni, a petrecut multe ore în grădină alături de antrenorul ei personal, iar rezultatele sunt vizibile.

View this post on Instagram

@vogueaustralia photo by Nicole Bentley

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Rebel Wilson, care s-a făcut remarcată la Hollywood cu rolurile de „grăsuță amuzantă”, a povestit că a început această călătorie spre o siluetă sănătoasă făcând plimbări lungi, consumând apă multă și ferindu-se de zahăr și carbohidrați, relatează peroz.ro.

Ulterior, antrenorul ei personal, Jono Castano, i-a creat un program personalizat, care presupune efectuarea de exerciții fizice șase zile pe săptămână.

Bărbatul a spus că își incurajează clienții să facă un sport zilnic, timp de 45 de minute, pentru că „rezultatele vin prin consecvență”.

Publicat: 04 Jul. 2020, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă