Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce s-a spus că ea și Gabi Bădălău s-ar fi împăcat: ”Am învățat să nu suspin”

Publicat: 05 Apr. 2021, 10:19 Vedete

”Războiul” dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat nici până acum! De aproape doi ani, cei doi s-au luptat în tribunale pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Cumva, însă, cei doi au reușit să ajungă la un consens. După ce recent au fost văzuți împreună, s-a speculat că s-ar fi împăcat. Dar care să fie, de fapt, adevărul?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au reușit să ajungă la un consens, după ”luptele” pe care le-au purtat pentru custodia copiilor. Recent, cei doi au fost surprinși împreună, mai multe persoane speculând că cei doi s-ar fi împăcat. Însă, adevărul este cu totul altul. Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj.

„Toți venim pe lumea asta cu un cufăr plin de aptitudini. Problema este sa te decizi ce vrei să faci cu ele. Examinează-le!? Am învățat să nu suspin după cele care lipsesc și consider că am destul, și chiar mai mult de atât ca să-mi trăiesc viața frumos și liberă. Mă folosesc din plin de ceea ce am, mă surprind pe mine, dar și pe cei din jurul meu?

Indiferent ce se întâmplă, indiferent ce provocări aduce viața, să crezi în tine și să te repui pe picioare, iar dacă lucrurile merg prost și viața devine imposibilă….. ei bine, credeți-mă că întotdeauna vor veni și vremuri bune.? Trebuie să crezi cu adevărat. Asta e tot. Trebuie să crezi! ?”, este mesajul Claudiei Pătrășcanu de pe internet, arată Cancan.

Câți bani avea în portofel în momentul în care a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău

După ce s-a separat de Gabi Bădălău, cântăreața s-a mutat în Agigea cu cei doi copii. Aceasta a declarat pentru Ok!Magazine faptul că în prezent își dorește o viață liniștită pe care să o trăiască alături de familia sa.

„Când ai copii în viaţa ta, sufletul îţi întinereşte şi mai tare, devii şi tu copil. Eu nu mă simt de 40 de ani, am rămas undeva pe la 33. Însă din perspectiva maturităţii, vârsta îşi spune cuvântul. Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi. Să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi”, a declarat Claudia.

Deși în ultimii ani, artista a trecut prin momente grele, aceasta a recunoscut că a reușit să treacă peste ele gândind pozitiv. Mai mult, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nici măcar în momentul în care a fost dată afară din casă de fostul partener, nu și-a pierdut speranța.

„Totul se întâmplă cu un scop. Poate toată nebunia asta din ultima perioadă o să-mi aducă şi soare pe stradă. Sunt convinsă că fericită cu adevărat voi fi de acum încolo, doar că trebuie să mai am răbdare. Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată”, a mai spus artista.

 

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 05 Apr. 2021, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă