Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri din intimitate. Are artista o relație nouă? ”Vreau să îmi refac viața”

Publicat: 18 Mar. 2021, 14:07 Vedete
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri din intimitate. Are artista o relație nouă? ”Vreau să îmi refac viața”

În urmă cu câteva zile, Gabi Bădălău a vorbit despre relația pe care fosta lui parteneră o are în prezent. Claudia Pătrășcanu a ținut să lămurească acest aspect și a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat în viața ei!

Discuțiile dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt departe de a se fi încheiat. Cei doi nu ratează nicio ocazie să își arunce acuzații, iar de această dată afaceristul a vorbit despre viața intimă a fostei sale partenere. Acesta a dezvăluit faptul că artista are în prezent o relație și a reușit să își refacă viața.

În momentul în care artista a auzit aceste lucruri a avut o reacție prin care a explicat cum stau de fapt lucrurile.

Deși își dorește să își refacă viața, Claudia Pătrășcanu explică faptul că deocamdată nu este pregătită să primească un alt bărbat în sufletul său.

„Nu, nu este adevărat că am pe cineva, în momentul de față, dar vreau să îmi refac viața. Nu există în momentul de față o persoană, cel mai important lucru acum pentru mine sunt copiii. Nu am pe nimeni. Vreau să ies din acest divorț și, după, mă gândesc la asta. Momentan, nu sunt pregătită să intru într-o relație.
Nu am niciun regret, nu mai eram liniștită în acea căsătorie. Doresc să scap de acest nume, să-l ia altcineva! Voiam ca și micuții mei să îmi poarte numele, însă nu se poate”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru impact.ro.

Nu mai vrea să audă de Gabi Bădălău

Mai mult decât atât, cântăreața nu mai vrea sub nicio formă să audă de Gabi Bădălău și își dorește să scape de numele acestuia cât mai repede.

”Nu am niciun regret, nu mai eram liniștită în acea căsătorie. Doresc să scap de acest nume, să-l ia altcineva! Voiam ca și micuții mei să îmi poarte numele, însă nu se poate”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 18 Mar. 2021, 14:07 Vedete
Pe aceeași temă