Claudia Pătrășcanu îl atacă din nou pe tatăl copiilor ei. Ce îi reproșează artista de această dată

Publicat: 01 apr. 2021, 11:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Claudia Pătrășcanu îl atacă din nou pe tatăl copiilor ei. Ce îi reproșează artista de această dată

Claudia Pătrășcanu face din nou acuzații la adresa fostului său soț. Artista este nemulțumită de faptul că Gabi Bădălău nu se ocupă așa cum ar trebui de necesitățile copiiilor, iar pensia alimentară pe care le-o oferă este una foarte mică.

Se pare că, artista și Gabi Bădălău au petrecut un weekend împreună cu cei doi băieți ai lor, iar nemulțumirile nu au dispărut nici de această dată.

În cadrul unui interviu recent, Claudia Pătrășcanu a povestit faptul că Gabi Bădălău le oferă copiilor o pensie alimentară lunară, însă nu o sumă care să poate acoperii toate cheltuielile micuților. În schimb, vedeta a explicat faptul că nu o să înceteze nicicodată să muncească pentru că își dorește ca viitorul micuților ei să fie asigurat, iar copiii să nu ducă lipsă de nimic.

„Am un business online, un magazin vintage și cu haine noi de unde doamnele se pot îmbrăca mai accesibil. Am acest business deschis de doi ani, de când ne-am despărțit. Mai câștig din publicitate. Știm cu toții că noi artiștii mai facem tot felul de contracte de imagine și atunci Slavă Domnului sunt posibilități. Tatăl intervine lunar cu o anumită sumă și mi se pare normal să facă acest lucru pentru copii. Ar trebui să-l întrebați pe el suma. (…)

Niciodată. Exclus așa ceva. (n.r. să nu mai muncească deloc).  Dacă tatăl atât a considerat că acești doi copii atât merită, este strict decizia lui și o respect. De aceea suntem într-o instanță, mergem mai departe și instanța va hotărî clar o pensie alimentară lunară ca să nu mai fie discuții” a spus Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Câți bani avea în portofel în momentul în care a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău

După ce s-a separat de Gabi Bădălău, cântăreața s-a mutat în Agigea cu cei doi copii. Aceasta a declarat pentru Ok!Magazine faptul că în prezent își dorește o viață liniștită pe care să o trăiască alături de familia sa.

„Când ai copii în viaţa ta, sufletul îţi întinereşte şi mai tare, devii şi tu copil. Eu nu mă simt de 40 de ani, am rămas undeva pe la 33. Însă din perspectiva maturităţii, vârsta îşi spune cuvântul. Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi. Să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi”, a declarat Claudia.

Deși în ultimii ani, artista a trecut prin momente grele, aceasta a recunoscut că a reușit să treacă peste ele gândind pozitiv. Mai mult, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nici măcar în momentul în care a fost dată afară din casă de fostul partener, nu și-a pierdut speranța.

„Totul se întâmplă cu un scop. Poate toată nebunia asta din ultima perioadă o să-mi aducă şi soare pe stradă. Sunt convinsă că fericită cu adevărat voi fi de acum încolo, doar că trebuie să mai am răbdare. Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată”, a mai spus artista.

 

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 01 apr. 2021, 11:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă