Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu: „Nu a fost niciodată internat în spitalul bogătașilor”

Publicat: 10 ian. 2020, 12:43 Autor: Andreea Voicu News

În cazul fiului lui Gino Iorgulescu este o răsturnare de situație! El nu ar fi fost niciodată internat în spitalul San Raffaele.

Răsturnare serioasă de situați! Pare-se că fiul șefului FRF, Mario Iorgulescu, nu ar fi fost niciodată internat în ”spitalul bogătașilor” din Italia, în San Raffaele. Avocatul fiului lui Gino Iorgulescu susține că Mario s-ar afla într-un spital de stat!

Transferul în Italia s-a produs doar din motive medicale, potrivit reprezentantului legal.

„Iorgulescu Mario nu a fost niciodată internat în spitalul San Raffaele, unitatea medicală prezentată ca fiind „a bogătaşilor”, ci într-un spital de stat la secția „terapie intensivă”. În prezent, Iorgulescu Mario se află în continuare internat, urmând tratamentul specific leziunilor suferite, fiind sub supraveghere medicală continuă, recuperarea acestuia reprezentând scopul principal al familiei”, a transmis avocatul Dragoș Pârgaru, potrivit Libertatea.

„Organele de urmărire penală au fost și sunt informate în legătură cu starea medicală a pacientului în vederea realizării procedurilor judiciare în concordanță cu circumstanțele specifice cauzei”, a precizat apărătorul lui Mario.

Publicat: 10 ian. 2020, 12:43 Autor: Andreea Voicu News
Pe aceeași temă