Gino Iorgulescu a decis. Ce urmează să se întâmple cu Mario

Publicat: 03 dec. 2019, 11:08 Autor: Loredana News

Avocații lui Mario Iorgulescu, fiul șefului LFP Gino Iorgulescu, cer ca dosarul să fie ținut la secret. Ei se justifică că familia este foarte deranjată că în presă au apărut informații „scandaloase”.

Mario Iorgulescu a produs un accident mortal după ce s-a urcat la volanul bolidului său, baut si drogat. Între timp, anchetatorii nu au reuşit încă sa-l audieze pe fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal deşi surse din anchetă spun că acesta se simte bine si poate vorbi. El se află încă internat într-un spital din Italia.

Este o solicitare șoc din partea apărătorilor lui Mario Iorgulescu, care se îndreaptă direct către procurorul de caz pentru că familia dar și avocatul e foarte deranjat că în presă au apărut informații despre Mario.

Familia, prin intermediul avocaților, a interzis procurorului să furnizeze orice fel de infomație în spațiul public. Mario Iorgulescu nu a fost încă anchetat. Se simte mai bine și nu se exclude varianta ca băiatul să vină în România să dea declarații, anunță Antena3.

Publicat: 03 dec. 2019, 11:08 Autor: Loredana News
Pe aceeași temă