Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire de Poliție, după ce a provocat un accident în care a murit un tânăr de 24 de ani

Publicat: 07 mart. 2020, 11:24 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Mario Iorgulescu urmărit de Poliția Română. Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost dat în urmărire internațională de către Poliția Română. Oamenii legii au întocmit profilul tânărului și este disponibil pe site-ul Poliției.

În toamna anului trecut, Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat un accident mortal pe Șoseaua Chitilei. Dany Vicol, un tânăr de 24 de ani, nu a mai avut nicio șansă și a murit în accident. Mario, cel care a gonit pe șosea cu un bolid de lux, se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar și a drogurilor.

El a fost dus la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde s-a aflat în comă, apoi a fost transportat în siguranță la o clinică privată din Italia.

De vineri, 6 martie 2020, Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire internațională, după ce Tribunalul București a decis emiterea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile în lipsă. Fiul președintelui LPF este acuzat de omor și conducerea vehiculului sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Pe site apare descrierea lui Mario Iorgulescu, cel care este urmărit: Înălțimea 191 cm, frunte lată, nas drept, ochi căprui, păr șaten, corpolență atletică, tatuat pe mâna stângă, cicatrici vechi pe antebrațul mâini drepte”.

Urmărit pentru: „comiterea infracţiunii de omor şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Publicat: 07 mart. 2020, 11:24 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă