Rareș Trufea își deschide sufletul: ”Sunt cu o fată de doi ani și am trecut prin foarte multe greutăți!”

Publicat: 26 Jul. 2021, 20:34 General
Rareș Trufea își deschide sufletul: ”Sunt cu o fată de doi ani și am trecut prin foarte multe greutăți!”

CIAO a stat de vorbă cu finalistul de la „Românii au talent”, Rareș Trufea. Preferatul lui Smiley, cel care deține „auzul absolut” și care a primit din partea artistului Golden Buzz, ne-a declarat cum a fost experiența de la Pro TV, dar și cum i-au fost alături cei dragi, în toată perioada de glorie.

Rareș Trufea are numai 17 ani, însă prin talentul său incredibil, a reușit să impresioneze o țară întreagă. La audițiile „Românii au talent”, puștiul a primit Golden Buzz din partea duo-ului de senzație format din Smiley și Pavel Bartoșși a fost trimis direct în semifinală.

În exclusivitate pentru CIAO.RO, Rareș Trufea a vorbit despre experiența care i-a marcat viața și pe care, cu siguranță, niciodată nu o va uita.

La această emisiune am avut parte de o experiența de neuitat și foarte semnificativă pentru mine ca persoană și ca interpret, dar și pentru viitorul meu. Prin acest concurs am reușit să-mi înving anumite frici, să fiu mai dezinvolt atunci când mă adresez  unui public sau unui număr mai mare de oameni și am învățat să mă concentrez cu mult mai bine decăt o faceam până acum, astfel încât să mă descurc pe scenă așa cum îmi doresc eu.

Sincer, mi-aș dori să mai apar pe scenele de la Pro TV. Cel puțin atmosfera de la „Românii au talent” a fost una extrem de frumoasă, iar echipa de acolo este formată din oameni extraordinari, care știu cum să te facă sa te simți în largul tău și mi-ar plăcea să mai am parte de astfel de experiențe” a declarat tânărul artist.

Rareș Trufea, preferatul lui Smiley și puștiul cu „auz absolut” / Sursă foto: Instagram

Cum s-a simțit Rareș Trufea, atunci când a primit Golden Buzz-ul

Fericirea i-a inundat inima și a simțit că plutește! Momentul în care Rareș Trufea a primit Golden Buzz-ul din partea co-prezentatorilor de la Pro TV a fost unul extrem de emoționant, iar CANCAN.RO a aflat cum s-a simțit micul pianist.

NU RATA – CE S-A ALES DE RADU PALANIȚĂ, CÂȘTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT, DE ANUL TRECUT. ÎN CE A INVESTIT PREMIUL DE 120.000 DE EURO

„Momentul în care Smiley și Pavel mi-au acordat Golden Buzz-ul a fost unul de neuitat pentru mine. Pe moment nu am fost conștient de tot ce s-a întâmplat. Pentru mine a fost un șoc acest eveniment, deoarece nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi realiza o așa mare performanță. Însă le mulțumesc enorm de mult lui Pavel și lui Smiley pentru faptul că mi-au oferit acest buton auriu care pentru mine reprezintă un rod al muncii mele de ani de zile pe plan muzical și mă bucur nespus de mult pentru faptul că au văzut în mine un mare talenta mai completat Rareș.

„Mama nu a dormit o săptămână”

Aflată în Italia pentru a-i oferi un viitor mai bun lui Rareș, mama acestuia a fost copleșită de emoții atunci când a aflat că fiul ei va ajunge în marea finală a show-ului de talente de la Pro TV.

În momentul în care am fost anunțat că am ajuns în marea finală, tatăl meu era în sală în spatele juraților și s-a bucurat enorm de mult pentru mine. După emisiune am sunat-o pe mama mea și mi-a spus faptul că după ce am luat Golden Buzz-ul nu a dormit o săptămână, însă văzând că m-am calificat în marea finală nu va mai dormi o lună. Celelalte rude au fost tot timpul alături de mine și m-au sprijinit și le mulțumesc mult pe această cale. S-au bucurat foarte mult pentru mine”, a mai declarat Rareș Trufea.

Talentatul pianist, detalii de culise despre echipa de la Pro TV

Pentru că ne-am dorit să aflăm ce părere are Rareș Trufea despre echipa de la „Românii au talent”, pianistul de numai 17 ani a declarat:

„Toți cei care fac parte din echipa emisiunii Românii au talent sunt niște persoane extraordinare. Sunt foarte muncitori, se implică foarte mult în realizarea emisiunii și sunt foarte uniți. Practic, acolo a luat naștere o familie”.

Și prietenii i-au fost alături lui Rareș, nu numai familia. De fiecare dată când se întorcea de la emisiune, colegii, prietenii și rudele finalistului de la „Românii au talent” îl așteptau cu brațele deschise și organizau mici petreceri în cinstea reușitelor lui.

În momentele în care mă întorceam de la emisiune, am fost primit de prieteni cu brațele deschise, felicitându-mă. Voi rămâne mereu în minte cu un moment foarte emoționant care a avut loc după semifinală. Mi s-a făcut o surpriză la căminul în care stau pentru a putea învăța in Piatra Neamț. Doamna pedagog m-a întămpinat cu un covor roșu improvizat și cand am ajuns în cameră, la fel am fost întâmpinat și de colegii mei de cameră și au cumpărat tot felul de bunătățuri și am sărbătorit împreună. Această amintire nu o voi uita niciodată”, a mai spus Rareș Trufea.

Rareș Trufea, preferatul lui Smiley și puștiul cu „auz absolut” / Sursă foto: Instagram

Finalistul „Românii au talent”, un exemplu pentru alți copii

Deși mama lui este plecată în Italia, Rareș a crescut exemplar și acum le umple inima de mândrie părinților săi. Cu gândirea și talentul său, artistul a devenit un exemplu pentru tinerii din ziua de azi, care, atunci când au părinții plecați în străinătate, găsesc numai oportunități de distracție, neglijează școala și se anturează cu oameni nepotriviți.

CITEȘTE ȘI – CE ȘI-A CUMPĂRAT ANA MARIA MĂRGEAN DUPĂ CE A CÂȘTIGAT „ROMÂNII AU TALENT”. ABIA AȘTEPTA SĂ AIBĂ PARTE DE EL

Rareș Trufea ne-a povestit cum este el, de fapt și cum a aflat că este puștiul cu „auz absolut”.

„Ca persoană sunt o fire extrem de sensibilă, iar sensibilitatea pe care o am o îmbin cu muzica. Eu sunt adept al concepției bazate pe faptul că „muzica vorbește”. De aceea prin muzică mă exteriorizez cel mai mult. Fiecare sunet al unei piese îl consider ca fiind o stare, un sentiment sau un cuvânt. Talentul muzical l-am moștenit de la tatăl meu care este solist vocal. Atât tatăl cât și frații lui au înclinații muzicale. Tot el a descoperit faptul că am ureche muzicală, ba chiar mai mult, faptul că am auz absolut. A lovit fără să vrea cu lingura într-un pahar, iar eu am spus nota emisă. Prima oară a râs de mine, însă a mai lovit o dată cu lingura în pahar, iar eu am mai spus o dată nota. S-a dus și a verificat și ambele note pe care le-am spus (sol, respectiv si bemol) erau corecte. Astfel mi-a cumpărat un pian și m-a dat la cursuri unde am studiat până în clasa a opta inclusiv cu doamna profesoară Galina Parfeni care pentru mine este ca o a doua mamă. Din clasa a noua am mers la Liceul de Arte Victor Brauner din Piatra Neamț, unde studiez cu doamna prof. Irina – Oana Horghidan și în particular cu doamna prof. Mihaela Spiridon și împreună cu domniile sale am întemeiat un proiect extrem de frumos.

Și mama mea are auz muzical, însă nu a fost lucrat. În momentul de față mama mea este plecată în Italia pentru a mă putea întreține financiar la liceu și acum stau împreună cu tatăl meu și avem grija unul de celălalt.

Eu mi-am stabilit obiectivul de a putea să mă întrețin de unul singur la liceu și încetul cu încetul voi putea face asta, deoarece „Românii au talent” mă ajută mult în realizarea acestui obiectiv prin faptul că am devenit cunoscut și oamenii mă cheamă să particip la diverse evenimente, concerte, spectacole” a mai declarat Rareș, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

La 17 ani, artistul este îndrăgostit până peste cap!

Deși se află la vârsta la care se spune că este bine să experimentezi orice, Rareș se iubește de 2 ani, adică de la vârsta de 15 ani, cu o fată despre care ne-a spus numai cuvinte de laudă.

„Sunt împreună cu o fată de doi ani de zile și pot spune faptul că am trecut prin foarte multe greutăți. Însă toate acestea m-au făcut să realizez cât de mult o pot iubi. O cheama Denisa și ținem foarte mult unul la altul. Denisa este o persoana minunată cu un caracter deosebit. Este foarte sensibilă, introvertită, cu un suflet mare. Se vede că mă iubește și aste contează cel mai mult pentru mine”.

Rareș Trufea, preferatul lui Smiley și puștiul cu „auz absolut” / Sursă foto: Instagram

Și-ar dori foarte mult să colaboreze cu Smiley

Pentru că orice tânăr artist are o mulțime de planuri, CANCAN.RO a aflat de la Rareș Trufea care sunt, de fapt, planurile sale și ce speră să realizeze, în viitor.

„Pe viitor mi-aș dori să activez pe mai multe ramuri din punct de vedere muzical. Aș vrea să devin compozitor, deoarece îmi place foarte mult să compun, solist vocal, dar și pianistic. Chiar dacă voi cânta în continuare muzică ușoară și poate chiar și alte genuri, cum ar fi jazz, studiile pe care le voi face sunt bazate pe genul muzicii clasice. Îmi doresc foarte mult să devin un pianist clasic foarte cunoscut și să am foarte mare succes din acest punct de vedere.

Mi-aș dori foarte mult să colaborez cu un artist mare. Smiley și cu Andra sunt artiștii mei preferați, deoarece i-am și cunoscut personal și sunt în primul rând oameni de calitate și îi apreciez foarte mult pentru tot ceea ce fac și pentru ce fel de persoane sunt. Aș fi extrem de onorat și de fericit dacă aș avea o colaborare cu dumnealor”, a conchis artistul cu „auz absolut.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Publicat: 26 Jul. 2021, 20:34 General
Pe aceeași temă