Rapperul Tekashi 6ix9ine, care si-ar putea petrece viata in inchisoare, a fost batut in spatele gratiilor! Ce s-a intamplat cu el la scurt timp

Publicat: 03 Dec. 2018, 15:47 News 3

Rapperul Tekashi 6ix9ine si-ar putea petrece viata in inchisoare. Recent el a fost agresat de alti detinuti.

Rapper Tekashi 6ix9ine a fost batut in inchisoare

„Gruparea, care il include si pe artistul de muzica rap, Tekasi 6ix9ine, castigatorul unui disc de platina, s-a implicat in multe acte de violenta. Ei au dat dovada de o indiferenta irationala fata de siguranta cetatenilor.

Mai mult, ar fi fost implicati in jafuri si schimburi de focuri de arme. Printre acestea, exista si un atac armat care a avut loc intr-un centru comercial, unde o persoana a fost ranita din greseala”, a spus procurorul Geoggrey S.Berman, cu cateva saptamani in urma.

Tekashi 6ix9ine batut inchisoareAtacul din inchisoare, pe care rapperul Tekashi 6ix9ine l-a suferit, a fost insa oprit foarte rapid de gardieni. Cei din gruparea „Crips” au fost observati la scurt timp de cand au inceput sa il loveasca pe artist. Din acest motiv, autoritatile au decis sa il transfere pe acesta intr-o alta inchisoare, pentru ca i-ar fi fost pusa viata in pericol, in mod constant.

(sursa: dailymail.co.uk)

« Pagina anterioară

Publicat: 03 Dec. 2018, 15:47 News 3
Pe aceeași temă