Randi: „Am avut o educație strictă. Nu mi-am permis să sar calul!”

Publicat: 19 iul. 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Oare ce a vrut să spună Randi?

M-am întâlnit zilele trecute cu Randi. Trebuie să recunosc că înainte să vină la interviu am avut ocazia să mă bucur de liniștea lacului care se află chiar în spatele sediului Famous Production: „Locul în care se strâng prietenii și familia, și fac muzică!”, după cum ne-a declarat artistul.

Contrar percepției pe care o aveam vizavi de artist, am descoperit un tip extrem de jovial, artist, adevărat, însă perfect ancorat în realitate. Proaspăt sosit din America unde a filmat clipul unei piese pe care o lansează în scurt timp, sub emblema… ATENȚIE… Morandi, Randi a povestit de la copilărie, la ce înseamnă viața de artist. De la cum e viața lui, la ce înseamnă succes sau insucces.

„Am avut o educație strictă. Nu mi-am permis să sar calul!”

Ce vrea în momentul acesta să se rețină, în primul rând, este că Morandi revine… „De fapt, nici nu știu dacă a dispărut vreodată. Noi doi nu am mai lucrat pentru că aveam puncte de vedere diferite vizavi de muzică. Asta până anul trecut, când am discutat și culmea, vedeam lucrurile la fel. Atunci am zis că e momentul să scoatem o piesă. N-am mai așteptat niciodată un clip așa cum îl aștept pe ăsta!”, ne-a mai povestit Randi.

Și… apropo de felul acesta al lui de a fi pe care mulți ar putea să-l catalogheze ca fiind arogant, adevărul este următorul. Randi este un tip care-și petrece zilele între sala de sport, studio și casă. Vedetismul pentru el nu există, iar faptul că este o persoană publică i-a schimbat exclusiv statutul, nu și reperele extrem de puternice și sănătoase pe care le are de acasă. „Am avut o educație strictă. Părinții mei, amândoi profesori, nu mi-au permis să sar calul!”, continuă artistul.

Înainte să te invit să urmărești interviul, îți spun că la final avem o surpriză pentru tine. L-am provocat să ne cânte 3 refrene la liberă alegere. Părerea noastră sinceră este că a ieșit un mini concert de 1 minute si ceva. Abia așteptăm să vedem care este părerea ta.

„Multă vreme m-am întrebat de ce au succes oamenii care nu merită neapărat asta?”

„Arta e subiectivă. Dacă ar fi să ne gândim după ce spun ceilalți, muzica mea e tristă. Eu spun că e nostalgică, melancolică!”

 

 

„Morandi nu a dispărut. Noi doi nu am mai lucrat pentru că aveam puncte de vedere diferite!”

„Sunt artiști care au talent, dar nu încearcă. Asta mi se pare un păcat!”

Provocare Ciao.ro. Randi cântă, live, 3 refrene la rece.

Publicat: 19 iul. 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă