Oreste Teodorescu, bunic! Fiica lui Sabina e insarcinata. Cand va naste

Publicat: 19 iul. 2018, 18:36 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Dupa vestile proaste din ultimele zile, jurnalistul a primit si una buna.

Oreste Teodorescu, bunic in mai putin de 3 luni. Fiica lui Sabina e insarcinata in 6 luni si jumatate. Va fi primul copil al tinerei. Anuntul a fost facut de catre Sabine Teodorescu, pe contul ei de socializare.

„Momente de care să-ți amintești. 26 de săptămâni”, a menționat Sabina Teodorescu, care și-a etalat burtica de gravidă. Aceasta a dat si un mic indiciu in legatura cu sexul viitorului copil: „#babyboy? #6”.

Oreste Teodorescu, bunic!

Oreste Teodorescu, bunic! Fiica lui Sabina e insarcinata. Cand va nasteSabina Teodorescu s-a căsătorit cu Adi Cornei in septembrie 2017. Tanara a stat departe de ochii presei desi tatal ei este cunoscut in Romania. In ultimele zile, Oreste a fost implicat in dosarul Stupefiante pentru VIP-uri.

Oreste Teodorescu, bunic! Fiica lui Sabina e insarcinata. Cand va nasteJurnalistul a fost la DIICOT Ploiesti pe data de 16 iulie. Acolo a dat declaratii si a marturisit, ulterior, ca nu are probleme cu legea. Nu este vinovat de nimic. Miercuri noapte, ghinionul s-a tinut scai de Oreste.

Oreste Teodorescu, bunic! Fiica lui Sabina e insarcinata. Cand va nasteJurnalistul a fost oprit pe la ora 1.35 de o masina de politie. Agentul nu i-a spus greseala facuta in trafic pentru care a fost oprit. I-a luat actele si nu i le-a mai inapoiat. Afla detalii pe link!

Publicat: 19 iul. 2018, 18:36 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă