EXCLUSIV| Când își dorește Randi să devină tătic: „Lipsește doar fata potrivită…”

Publicat: 28 May. 2021, 10:56 Vedete

E un artist de top care până acum s-a concentrat mai mult pe muzică decât pe întemeierea unei familii, dar asta nu înseamnă că exclude să se așeze la casa lui!

Nu a găsit însă fată potrivită! Cel puțin așa a declarat Randi pentru Ciao.ro!

Randi, câte femei te-au învins până acum? 

Trebuie să recunosc că deocamdată nici una! Dacă aș fi fost ”învins” de o femeie până acum, atunci aveam probabil și câțiva blonzi mici prin casă!

Ce îți creează dependență?

Sunt dependent de starea de bine, de sănătate, de viață! Cred că în momentul în care realizezi ce dar prețios e viața, tot ce are ea de oferit creează dependență.

Cum ești tu într-o relație, Prinț sau Cerșetor?

Prinț și cerșetor sunt două stări de spirit pe care le avem cu toții! Dorința de mai mult și modestia care se mulțumește cu puținul sunt stările mele permanente, simultane! Așa sunt mereu în viață și cum viața înseamnă și relații… da, sunt și una și alta în relații!

La 37 de ani te-ai gândit că poate e momentul să te așezi la casa ta sau nu ai găsit încă fata care să pună piciorul în prag?

Eu sunt la casa mea de 4 ani, lipsește doar fata potrivită (râde). Deocamdată sunt foarte focusat pe muzica mea și albumul în engleză la care lucrez și pe care-l voi termina în curând. Este o vorbă care spune ”toate la timpul lor”! Bineînțeles că este și o formă de consolare sau ignoranță, însă uneori e mai bine să lași lucrurile să curgă în ritmul lor.

Ce îți mai dorești de la tine? Ce ai vrut să faci până acum și încă nu s-a întâmplat?

Îmi doresc să lansez acest album în engleză și să-mi demonstrez că se poate, că pot! Apoi o sa mă relaxez și o sa vină și iubirea, familia și cerul senin.

Cum vezi muzica din ziua de azi? Ce ai schimba la ea și cu cine ți-ai mai dori să colaborezi?

Muzica de azi e mai calitativă decât în trecut și foarte diversă! Trăim niște ani în care tehnologia poate să facă pe oricine vedetă în momentul și circumstanța potrivită. Nu pot să spun că aș vrea să schimb ceva în cursul muzicii! Mai degrabă m-aș alătura valului. E mai simplu să curgi decât să stai ca o piatră care se împotrivește cursului apei!

Când te vezi tătic?

Când o să apară EA în viața mea și o să fie însărcinată. Când o să apară… rămâne de văzut.

Cum îți place să te descrii?

Nu prea îmi place și nici nu sunt nevoit să o fac des! Ce e evident la mine, cred că se observă ușor, iar ceea ce e subtil, atunci trebuie să rămână în umbră. Pentru deliciul vostru o să mă descriu din punct de vedere critic: încăpățânat, critic, dar și energic și plin de energie creatoare.

Ești zgârcit?

Aș vrea să fiu! Poate că dacă eram, aveam lucruri mai multe… De care oricum nu aș fi avut nevoie, așa că îmi pare bine că nu am fost zgârcit în viața mea. De fiecare dată când am putut să ajut cu ceva, am făcut-o!

 

Publicat: 28 May. 2021, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă