Raluka, iubit cu 22 de ani mai mare și plin de bani! Cine este bogătașul care o face fericită pe artistă

Publicat: 01 dec. 2022, 11:05 Autor: Camelia Vedete

Raluka, iubit cu 22 de ani mai mare și plin de bani! Raluka se iubește cu un afacerist evreu putred de bogat! Mai în vârstă decât ea, cei drept. Căci el are 55 de ani. Și ea 33. Cei doi s-ar fi cunoscut chiar într-unul dintre resorturile de lux pe care bărbatul le deține în Mexic. Și cu toate că are o relație cu Raluka, își întreține, în continuare, fosta soție, dar și cei patru copii. CANCAN.RO are toate detaliile exclusive și explozive! 

Alexandra Raluca Nistor sau Raluka, așa cum este cunoscută în showbiz-ul autohton, se iubește de o bucată de vreme cu un afacerist evreu care locuiește în Mexic. Sursele CANCAN.RO susțin că acolo s-ar fi și cunoscut. Căci Raluka a mers în vacanță și a ales să-și petreacă timpul într-un resort de lux din Mexic. Chiar unul care este deținut de Guy Kouris – iubitul său actual. Și s-a potrivit la fix.

Raluka, iubit cu 22 de ani mai mare și plin de bani!

S-au văzut, s-au plăcut și într-un final s-au îndrăgostit. Nebunește. Căci Raluka ar avea planuri mari de viitor cu partenerul său. Cel puțin ea asta le spune apropiaților săi. Cu toate că nu se afișează cu Guy Kouris deloc în spațiul public.

Nu au poze împreună. Ba mai mult, el nu are pe pagina sa de Instagram nici măcar poze care să-l înfățișeze singur. Practic… discreție maximă. Dar măcar își urmăresc activitatea reciproc. Aveți dovada mai jos. Vezi continuarea pe CANCAN.RO.

Cum se pregătește Raluka pentru rolul de mamă

Raluka a mărturisit pentru CIAO.RO faptul că este extrem de atașată de animale, iar timpul petrecut cu ele nu face altceva decât s-o pregătească mai bine pentru rolul de mamă.

„Am avut întotdeauna animăluțe și cumva simt că nu mă pot ține departe de căței, pisici sau orice alt fel de animăluț care poate fi ținut în casă. Am luat unul, după încă unul și nu m-am mai putut opri până am ajuns la 6. Acum am rămas cu 4 și am mai găsit și o cățelușa cu 3 puiuți pe care i-am dat deja. Deci nu știu unde ajunge numărătoarea”, a declarat artista.

Publicat: 01 dec. 2022, 11:05 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă