Raluka se pregătește să devină mamă! Cum se ”antrenează” artista pentru acest rol minunat

Publicat: 16 Nov. 2019, 21:50 Vedete

Una dintre cele mai sexy artiste de la noi, Raluka a mărturisit pentru CIAO.RO  faptul că este extrem de atașată de animale, iar timpul petrecut cu ele nu face altceva decât s-o pregătească mai bine pentru rolul de mamă. 

Că-și face antrenamenul pentru momentul în care o să devină mamă, că duce mai departe tradiția familiei, că se bazează pe prietenia lor sinceră, indiferent de motivele pe care le are, unul dintre cele mai importante capitole din viața Ralukăi este relația pe care o are cu animalele de companie.

„Nu mă pot ține departe de căței, pisici sau orice alt animăluț care poate fi ținut în casă!”, a declarat Raluka pentru CIAO.RO.

„Am avut întotdeauna animăluțe și cumva simt că nu mă pot ține departe de căței, pisici sau orice alt fel de animăluț care poate fi ținut în casă. Am luat unul, după încă unul și nu m-am mai putut opri până am ajuns la 6. Acum am rămas cu 4 și am mai găsit și o cățelușa cu 3 puiuți pe care i-am dat deja. Deci nu știu unde ajunge numărătoarea?”, declară artista.

În cazul Ralukăi, inclusiv cea mai veche amintire se leagă tot de prietenii ei necuvântători.

„Una din cele mai vechi amintiri ale mele din copilărie este momentul când i-am dus bunicii mele primul ei cățeluș, era o fetiță și o chema Jessica! Îmi aduc aminte că am luat puiuțul în brațe și am alergat tare spre ea când am văzut-o. Știam că se va bucura și urlam tare de tot că i-am adus un cățeluș”, a conchis artista care zilele acestea este în plin proces de promovare a celei mai noi piese pe care o lansat-o, „Dragoste n-am”.

Publicat: 16 Nov. 2019, 21:50 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă