Radu Valcan adora sa fie tata: ’’Imi mai doresc doi copii”

Publicat: 20 dec. 2016, 17:16 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Radu Valcan adora sa fie tata: ’’Imi mai doresc doi copii”

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt în culmea fercirii de când au devenit părinți, viața lor schimbându-se complet de când a venit pe lume micuțul Alexandru.

“De fapt viața mea s-a schimbat de când Adela a rămas însărcinată. Eu știam ce presupune a fi părinte și este exact așa cum mi-am imaginat. Cred că am devenit mult mai responsabil și am învățat că atunci când ai o prioritate  o respecți fără să  îți impui acest lucru”, ne-a povestit Radu Vâlcan care și-a luat în serios meseria de tătic și îi este de mare ajutor Adelei, mai ales că dimineața până se trezește ea, Radu stă cu cel mic, chiar dacă trebuie să fie foarte matinal, să se trezească la ora 5 dimineața.

Asta nu îl sperie deloc pe radu Vâlcan. “Mi-aș mai dori o surioară pentru Alexandru, dar sincer aș vrea ca el să aibă de fapt un frățior, dar și o surioară”, ne-a mai spus el.

Atunci când Adela și Radu vorbesc despre copilul lor, în ochii lor se citește bucuria imensă, dar și sentimentul de împlinire.  Alexandru, fiul lor se bucură de toată atenția din lume și asta pentru că bunicii lui sunt acolo atunci când Adela și Radu nu pot sta cu cel mic.

Publicat: 20 dec. 2016, 17:16 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă