Radet intra in FALIMENT! Primaria Capitalei a facut anuntul

Publicat: 18 apr. 2019, 16:30 Autor: Simona Ciao.ro
Radet intra in FALIMENT! Primaria Capitalei a facut anuntul

Din pacate, vestile sunt foarte proaste pentru Bucuresteni.

Primaria Capitalei transmite ca Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri, intrarea în faliment a RADET. Potrivit reprezentantilor institutiei, activitatea RADET va fi preluata de nou-infiintata Companie Municipala Termoenergetica, potrivit Mediafax.

„Având în vedere faptul că Tribunalul București a decis astăzi intrarea în faliment a RADET, Primăria Municipiului București îi asigură pe bucureșteni că nu vor avea de suferit de pe urma acestei decizii, pentru că întreaga activitate a RADET va fi preluată, în cel mai scurt timp, de Compania Municipală Termoenergetică”, se arata intr-un comunicat, transmis, miercuri, de Primaria Capitalei.

Radet intra in FALIMENT

Radet intra in FALIMENT

Gabriela Firea, primarul general al capitalei, a spus ca decizia Tribunalului nu ar trebuie sa aiba consecinte asupra furnizarii agentului termic.

„Decizia de astăzi a instanței nu are consecințe asupra continuității furnizării agentului termic către populație pentru că am luat din timp măsurile necesare astfel încât bucureștenii să nu fie afectați.

Concret, am propus, iar Consiliul General a aprobat recent, înființarea Companiei Municipale Termoenergetică București, care are că obiect exclusiv de activitate producerea, distribuția, transportul și furnizarea energiei termice.

Mai mult decât atât, doresc să îi anunț pe salariații RADET că nu vor resimți nici ei această schimbare, nu se vor face disponibilizări, ci întregul personal angajat va fi preluat de noul operator”, a transmis Gabriela Firea.

Publicat: 18 apr. 2019, 16:30 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă