Puterea Dragostea. Mary si Rafa au fost eliminati iar Andreea Mantea a izbucnit in lacrimi

Publicat: 28 apr. 2019, 14:50 Autor: Simona News 3

Momente triste la "Puterea Dragostei", show transmis de Kanal D, dupa ce concurentii au fost eliminati.

Puterea Dragostea. Mary si Rafa au fost eliminati. Din aceasta cauza, Andreea sufera teribil, asa ca nu s-a putut abtine si a aparut cu lacrimi in ochi.

Andreea a luat prin surprindere atat telespectatorii, cat si concurentii show-ului, atunci cand a facut marturisirea socanta, surprinzand mai mult decat se astepta.

Puterea Dragostea. Mary si Rafa au fost eliminati

Puterea Dragostea. Mary si Rafa au fost eliminati

Concurentii Mary si Rafa au fost eliminati in urma voturilor iar Andreea nu a avut de ales decat sa se supuna acestora. Se pare ca intre cei doi existau certuri mari, asta din cauza ca Mary l-a acuzat pe Rafa ca are o iubita in afara show-ului, fapt care a scos-o din sarite pe concurenta.

Andreea Mantea s-a atasat in decursul acestui timp de toti concurenti, dar in special de Mary si Rafa, si i-a fost foarte greu sa-si ia „la revedere” de la ei.

In pofida momentelor extreme si tensionate care s-au acumulat de-a lungul timpului, Andreea a inceput sa tina la ei si nu voia sa se departa de cuplu. Cu lacrimi in ochi, aceasta a spus: „Probabil e cea mai grea gala de pana acum” potrivit Cancan.

Mary, umilita de Adrian

Mary a fost umilita de Adrian de la Puterea Dragostei. Tanarul s-a gandit ca ar fi amuzant sa ii toarne ketchup in cap. Farsa proasta a avut loc in timp ce Mary discuta in contradictoriu cu Hamude. Adrian a venit incet, in spatele ei, apoi i-a turnat toata sticla de ketchup pe par.

Tanara a simtit cu greu ce i-a facut Adrian de la Puterea Dragostei. Mary s-a enervat si a incercat sa il loveasca pe Adrian. Din pacate, nu a reusit. S-a enervat si apoi a parasit incaperea in care se aflau toti. In urma ei, usa trantita de Mary s-a spart.

„Adrian, in momentul in care a facut aceasta farsa, sunt 100% sigura ca cineva i-a sugerat sa faca aceasta gluma. Nu a venit din partea lui, pentru ca el nu cred ca avea nicio treaba cu Mary. Consider ca a fost si mana lui Hamude la mijloc”, a fost de parere Raluca, citata de kanald.ro. Raluca de la Puterea Dragostei a facut videochat! Imagini cu ea, din timpul live-urilor erotice FOTO

Publicat: 28 apr. 2019, 14:50 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă