Profetiile lui Nostradamus: Pana in 2046, Planeta nu va mai exista din cauza radiatiilor solare

Publicat: 28 Oct. 2019, 18:31 Life
Profetiile lui Nostradamus: Pana in 2046, Planeta nu va mai exista din cauza radiatiilor solare

Catrenele lui Nostradamus au fost redactate în anul 1555, dar încă fascinează lumea, mai ales că aproximativ 70% din profețiile sale s-au îndeplinit până în prezent.

Profetiile lui Nostradamus. A avut predicții privind atacul terorist de la 11 septembrie, dar și calamități naturale și războaie, care s-au adeverit.

Potrivit lui Nostradamus, Omenirea va avea parte de o nouă răspândire a terorismului, inundații în Europa și un cutremur devastator în Statele Unite. În plus, fenomenul încălzirii globale va afecta întreaga Planetă, care se va „prăji” sub radiațiile solare.

Profetiile lui Nostradamus

În celebrele lui catrene apar indicii care prezic inundații catastrofale ce vor afecta Europa. Grecia este doar unul dintre exemple, în vara lui 2109 mai multe zone turistice confruntându-se cu aceaste calamități.

Și terorismul și extremismul religios vor cunoaște noi ascensiuni în Orientul Mijlociu. În cartea “Profețiile”, din 1555, faimosul medic şi alchimist francez din secolul al XVI-lea prezice că Omenirea va fi martora unui război, până în 2046.

Publicat: 28 Oct. 2019, 18:31 Life
Pe aceeași temă