Profesoara gasita moarta dupa un accident casnic. Localnicii din Suceava sunt in stare de soc

Publicat: 05 Oct. 2019, 13:32 Ciao.ro
Profesoara gasita moarta dupa un accident casnic. Localnicii din Suceava sunt in stare de soc

Femeia in varsta de 60 de ani a decedat dupa un accident casnic nefericit.

Profesoara gasita moarta. Este vorba despre profesoara de fizica Valerica Vasilica Maxim, in vârstăa de 60 de ani, care lucra la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava.

Aceasta a fost gasita moarta in cursul diminetii de azi, in localitatea Pocoleni. Nefericitul incident trezeste multe semne de intrebari.

Profesoara gasita moarta

Profesoara gasita moarta

Sotul profesoarei a spus ca are suspiciuni cu privire la cauza mortii femeii si presupune ca aceasta ar fi surprins pe cineva in casa, dupa care a fost impinsa intr-un beci, unde a suferit mai multe leziuni ce au dus la deces.

Reprezentantii IPJ Suceava sunt totusi de alta parere si spun ca nu suspiciuni privind cauza decesului. In aceasta dimineata, un vecin i-a sunat pe sotii Maxim, rugandu-i sa mearga la el acasa pentru a verifica daca nu cumva a uitat aragazul deschis.

„Proprietarul bănuiește că decedata a greșit ușa de acces în bucătărie, care este pe același hol cu beciul, și a căzut involuntar pe scările acestuia, din cauza întunericului de pe hol și din necunoașterea configurației locuinței respective”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, potrivit monitorulsv.ro.

Medicii legisti legisti sunt de parere ca decesul s-a produs din cauza „insuficientei cardio – respiratorii acute consecutivă hematomului subdural cu contuzii și dilacerări cerebrale survenite în cadrul unui traumatism cranio-cerebral cu fractură complexă craniană”.

Publicat: 05 Oct. 2019, 13:32 Ciao.ro
Pe aceeași temă