Profesoara a murit in timpul unui interviu. Coincidenta macabra: care au fost ultimele cuvinte VIDEO

Publicat: 16 sept. 2018, 15:58 Autor: D. C. Life

O profesoara in varsta de 81 de ani a murit in timp ce acorda un interviu video.

Profesoara a murit in timpul unui interviu. Rita Jitendra, de 81 de ani, era invitata in cadrul unei emisiuni tv. Acolo a discutat despre cariera ei, aducandu-si aminte de cele mai importante momente din viata ei. La un moment dat, aceasta a dezvaluit cum vrea sa moara.

Rita Jitendra le spunea celor din platou cum vrea sa plece de pe aceasta lume. Profesoara de 81 de ani a spus ca vrea sa moara in timp ce munceste, ca fostul presedintele A.P.J. Abdul Kalam, informeaza mirror.co.uk.

Profesoara a murit in timpul unui interviu


„Ne povestea cateva lucruri interesante despre viata ei. Arata normal. La un moment dat, a inceput sa sughite. A trebuit sa scurtam interviul si sa bagam un documentar. Si-a dat capul pe spate. Am dus-o la spital, dar nu s-a mai putut face nimic”, a marturisit prezentatorul emisiunii la care profesoara se afla.

Profesoara a murit in timpul unui interviu. Coincidenta macabra: care au fost ultimele cuvinte VIDEOAcesta a mai adaugat ca, cu cateva momente inainte sa moara, invitata le-a spus ca vrea sa moara in timp ce munceste. Coincidenta macabra sau nu, dorinta ei i-a fost indeplinita. Fostul presedinte A.P.J. Abdul Kalam a murit de inima in timp ce tinea o prelegere, in 2015.

Femeia a fost dusa la spital, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Coincidenta face ca si ea tot de inima a murit. Rita Jitendra este fosta secretara la academia de arte, cultura si lingvistica Jammu si Kashmir. A murit in timpul unui interviu live pentru emisiunea “Good Morning J&K”.programme.

Publicat: 16 sept. 2018, 15:58 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă