Lovitura puternica pentru Kanal D! Probleme pentru Andreea Mantea si Puterea Dragostei! Emisiunea cu cupluri si scandal a fost sanctionata dur!

Publicat: 10 Apr. 2019, 13:03 News 3

Andreea Mantea face cu greu fata emisiunii-scandal in care concurentii se injura si sunt extrem de violenti fizic. CNA-ul a decis sa sanctioneze emisiunea.

Lovitura pentru Kanal D! Probleme pentru Andreea Mantea si Puterea Dragostei!

Forul a vizionat momentele și a decis să dea o somație, considerând că abaterile nu sunt foarte grave. Momentele violente au fost aplanate de prezentatoare, iar limbajul vulgar a fost „cenzurat”, așa cum spune legea.

„Tocmai pentru că sunt departe de ce se întâmplă la alte emisiuni de genul aceasta, n-aș vrea să ajungă să copieze „modelul de succes”. De aceea, o să propun o somație”, a explicat Radu Herjeu, membru CNA, la propunerea sancțiunii.

Reprezentatul Kanal D a incercat sa-i imbuneze pe membrii CNA cu o explicatie destul de „subtire”: „Ce pot să vă spun este că dragostea și gelozia nasc pasiuni foarte mari. Este un program de 18 ore pe săptămână. Ați văzut niște selecții dintr-o lună de zile, dintr-un program pe care noi îl difuzăm 18 ore pe săptămână. Atunci când se încing spiritele foarte tare, Andreea Mantea, după cum ați observat, intervine. Cuvintele care sunt nepotrivite, sunt acoperite” a declarat Catalin Balean.

« Pagina anterioară

Publicat: 10 Apr. 2019, 13:03 News 3
Pe aceeași temă