Probleme cu gemenii? Alina Laufer a ajuns de urgență la spital! În ce stare se află fosta soție a lui Jorge, însărcinată în 29 de săptămâni!

Publicat: 09 Feb. 2021, 14:11 Vedete

Alina și Ilan Laufer trec prin mari emoții.

Însărcinată cu gemeni, în 29 de săptămâni, Alina se confruntă cu o problemă medicală, așa că a fost ieri internată de urgență. Se pare că fosta soție a lui Jorge a optat pentru un spital de stat, Maternitatea Giulești, acolo unde a născut și prima dată, primul ei copil, o fetiță, pe Karina, care are acum 12 ani. Alinei s-au rupt membranele și a avut nevoie de control de urgență. A rămas internată la Giulești, pentru două săptămâni de acum încolo, dar este foarte posibil să nu mai plece acasă până naște. Acest lucru depinde însă de starea ei de sănătate și a gemenilor pe care îi poartă în pântec. Ilan Laufer a fost cel care a anunțat vestea că soția lui este acum în spital.

“Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.
Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a fost mesajul postat de omul de afaceri si politicianul Ilan Laufer, pe paginile sale de pe retelele de socializare.

Anul trecut în luna septembrie, Alina și Ilan Laufer anunțau bucuroși că urmează să devină părinți de gemeni. După 8 ani de zile în care s-au chinuit să devină părinți, soții Laufer mai au puțin și își văd visul cu ochii. Dacă Alina mai are o fetiță de 12 ani, pe Karina, din căsătoria cu artistul Jorge, pentru Ilan Laufer aceasta va fi prima dată când va deveni tată, iar emoția lui este de nedescris. Grija pe care i-o poartă soției sale, mai ales acum, în timpul sarcinii, este dusă la extrem. Alina Laufer a rămas însărcinată in urma unei noi proceduri de inseminare.

 

 

Publicat: 09 Feb. 2021, 14:11 Vedete
Pe aceeași temă