PRO TV a anuntat cine ii va lua locul Mihaelei Radulescu in juriul Romanii au Talent! Nu e Andreea Marin, e cineva mult mai tare!

Publicat: 21 aug. 2018, 14:52 Autor: D. C. News 3

Toamna asta juriul Romanii au Talent va avea o noua componenta.

Pro TV a anuntat cine ii va lua locul Mihaelei Radulescu in juriul Romanii au Talent! Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, dansatorul Mihai Petre va reveni în juriul emisiunii Românii au talent, unde a fost prezent în primele sezoane ale show-ului.

Dupa ce Mihaela Radulescu a anuntat in urma cu putin timp ca este nevoita sa paraseasca formatul din motive personale, din cate se pare un alt jurat mai vechi revine la emisiune.

Contactat de Pagina de Media Mihai Petre a refuzat sa comenteze aceasta stire, ceea ce mai mult ca sigur nu este decat un mod subtil de a confirma informatia. Astfel Andra va ramane singura femeie din juriul Romanii au Talent, ea fiind inconjurata de Andi Moisescu, Florin Calinescu si Mihai Petre.

Pro TV a anuntat cine ii va lua locul Mihaelei Radulescu in juriul Romanii au Talent!

Mihai Petre are o reputatie de jurat dur care critica aspru performantele concurentilor din fata sa. Ultima data cand a aparut intr-o emisiune televizata a fost in cadrul “Uite cine danseaza”, emisiunea prezentata de Mihaela Radulescu dar care a rezistat pe Pro Tv un singur sezon.

Mihai Petre s-a remarcat ca jurat al emisiunii Dansez pentru tine, de pe Pro TV. Show-ul a avut 14 sezoane la Pro TV (ultimul, în 2013). Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii Românii au talent, alături de Andi Moisescu și de Andra, în urmă cu opt ani.

În urmă cu patru ani, după plecarea producătoarei Mona Segall la Antena 1, Mihai Petre a trecut și el la postul Intact. Tot ca jurat, la emisiunea Dancing with the stars – Dansează printre stele, de la Antena 1. Show-ul prezentat de Horia Brenciu a avut un singur sezon.

Publicat: 21 aug. 2018, 14:52 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×