Printul William si Kate Middleton s-au despartit cateva luni. Adevarul despre problemele lor a iesit la iveala

Publicat: 21 Nov. 2018, 16:15 Vedete

Sunt casatoriti de 8 ani, dar nu multa lume stie despre despartirea care a avut loc in acest cuplu celebru.

Printul William si Kate Middleton s-au despartit cateva luni in 2007. Cele doua vedete nu se mai intelegeau si au decis sa rupa relatia. Dezvaluirea a venit abia acum, la 11 ani de la despartire. Potrivit unui expert în regaliotatea britanică, de vină pentru acea ruptură au fost originile ”umile” ale lui Kate.

Ce lucreaza parintii lui Kate Middleton

Cu toate ca a avut o viata buna si a trait fara lipsuri, familia lui Kate nu a fost pe placul Familiei Regale. Mama ei era insotitoare de zbor si provenea dintr-o familie de mijloc. Adica din ‘clasa muncitoare’, cum se zice. In familia lui Kate, oamenii au avut joburi ca mineri si zidari.

Tatal lui Kate Middleton era dispecer pentru traficul aerian. În final, mama lui Kate, Carole, s-a lansat în afaceri. Ideea ei a avut succes si asta a propulsat întreaga familie. Mama lui Kate conducea acum o afacere ce organiza petreceri pentru copii. A creat un imperiu de milioane de lire sterline.

Asa, Kate, Pippa si fratele lor au dus un trai fara lipsuri. Locuinta familiei Middleton din Bucklebury, Berkshire, costă peste un milion de lire sterline. Apoi parintii lui Kate au cumpărat cu bani gheață un apartament în Chelsea. Cei trei copii ai lor au mers la școli patreiculare, cu taxe de școlarizare anuale de 27.000 de lire sterline.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Nov. 2018, 16:15 Vedete
Pe aceeași temă