Prințesa Instagramului s-a umplut de probleme, iar prietena ei cea mai bună a stat la ”încasare”

Publicat: 07 Jul. 2020, 20:40 Vedete

Cu interesantele crize de isterie ale Cristinei Ich pe care le prestează pe instagram ne-am obișnuit. Femeia lui Piți Jr. este, trebuie să recunoaștem, una dintre cele mai vocale „influencerițe” din peisajul social media românesc. 

Frumoasă de pică, Cristinei i se cam „blurează” trăsăturile atunci când o apucă urletele pe internet. Până acum eram în siguranță, bruneta performa exclusiv în virtual, dar ce ne facem noi că se pregătește să o apuce și în viața de zi cu zi…

Suntem îndreptățiți să spunem acest lucru după ce mama copilului lui Piți Jr. a fost fotografiată de ai noștri paparazzi Ciao.ro. Însoțită de cea mai bună prietenă, Cristina s-a pus a-i povesti fetei câte-n lună și-n stele. Povestea este că, în primă fază, debitul verbal ne-a făcut să credem că Ich a luat-o în balon pe săraca prietenă.

Privind mai cu atenție, așa cum te invităm și pe tine să faci, ne-am lămurit… Bruneta îi povestea ceva super interesant sau revoltător tipei, iar patosul pus ne-a indus în eroare.
Acum… știut fiind faptul că în weekend și-a botezat băiețelul, al ei și al lui Piți JR., ne gândim că frustrarea ar putea avea legătură cu această poveste. Ori nu i-au ieșit cum se cade ultimele detalii de dinainte de marele eveniment, na, ori încă suferă după botezul acela fastuos pe care îl programase inițial în Franța. Da, da, știm noi, botezul ăla la care visa ea de când era mică.

Ups, ghinion de neșansă, a venit COVID-ul și s-a ales praful de tot…

Nu vreau să-l fac în țară pentru că o să iasă haos. Acest eveniment este ce mi-am dorit eu de când eram mică. Va avea loc într-un loc special, la un castel din Franța. Să vedem cum rezolvăm pentru că se închiriază destul de greu, sunt multe cereri. Vreau să fie discret și ferit de ochii presei. Aveam și o variantă în București, la un hotel luxos, dar aici o să iasă haos. O să fie un eveniment extrem de restrâns”, declara Cristina Ich pentru Cancan, cu mult timp înainte.

Publicat: 07 Jul. 2020, 20:40 Vedete
Pe aceeași temă