Primele declaratii ale lui Catalin Botezatu, dupa ce a fost operat: „Am facut o galma enorma”

Publicat: 20 Aug. 2019, 15:41 Vedete
Primele declaratii ale lui Catalin Botezatu, dupa ce a fost operat: „Am facut o galma enorma”

La scurt timp dupa ce a suferit o interventie chirurgicala, Catalin Botezatu a ajuns din nou pe mainile medicilor.

Catalin Botezatu de urgenta la spital. Un banal control de rutina s-a transformat intr-o internare si, apoi, chiar intr-o operatie. Dupa ce si-a anuntat fanii de cele intamplate, creatorul a oferit si declaratii.

Catalin Botezatu de urgenta la spital

Catalin Botezatu a povestit ce s-a intamplat, mai exact, si de ce a fost nevoie de internare si de o noua interventie. Se pare ca totul a pornit de la o cazatura suferita in timpul unor filmari.

Lucrurile s-au complicat, intrucat acest mic accident s-a transformat intr-o problema mai serioasa, care nu a mai lasat loc de amanare. Creatorul de moda povesteste, insa, ca totul a decurs ca pe roate si ca nu exista niciun risc sau restrictie.

„Înainte de a pleca, am avut o intervenție chirurgicală la apendice. Am plecat, iar acum când m-am întors, am avut o căzătură la filmări și mi s-a umflat cotul. Am făcut o gâlmă enormă și a trebuit să fac… Bine, m-am dus pentru un control de rutină și a trebuit să fac și operația asta. Control, control și m-a internat. Da, acum mă simt ok. Nu există vreun risc. N-am nicio restricție. Am avut acum o lună, de regim. Acum, tot răul spre bine”, a spus Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Catalin Botezatu de urgenta la spital

Probleme de sanatate pentru Catalin Botezatu. Indragitul creator de moda a ajuns pe mainile medicilor, atunci cand a observat ca nu se simte prea bine. Creatorul a vorbit despre acest lucru pe retelele de socializare, unde si-a asigurat admiratorii ca totul este bine si ca isi va relua in curand activitatile obisnuite.

Publicat: 20 Aug. 2019, 15:41 Vedete
Pe aceeași temă