Prima reacție a Anamariei Prodan, după ce s-a spus că ea și Laurențiu Reghecampf divorțează

Publicat: 30 Jan. 2021, 11:35 Vedete

În presă a apărut o informație conform căreia impresara Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, ar divorța. Totul a pornit de la o declarație pe care ar fi făcut-o Gigi Becali despre căsnicia celor doi.

Gigi Becali ar fi lansat informația conform căreia impresara Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, ar divorța, însă ar păstra aparenețele pentru averea strânsâ de-a lungul timpului. Latifundiarul din Pipera susține că cei doi ar fi avut relații extraconjugale, existând, de asemenea, tensiuni în familie. Însă, sexy impresara a avut o reacție, după ce aceste informații au apărut în presă. Pe rețelele de socializare, a postat o imagine în care apare alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, în dreptul căreia a scris: ”Dragoste. Familie. Încredere. Bărbatul perfect. Dragoste între soți”, semn că zvonurile că divorțează sunt false.

Ce spune Anamaria Prodan în carea sa despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a lansat o carte în două volume în care face dezvăluiri din viața personală a sa, dar și din lumea fotbalului. Sexy impresara i-a dedicat o parte chiar soțului ei, Laurențiu Reghecampf, mărturisind cât de important este soțul ei pentru ea, pentru familie, pentru totul.

În cartea sa scrie: ”Această carte este dedicată mamei mele, inegalabila Ionela Prodan, tatălui sau eroului meu, Tănase Traian, care de acolo, de sus, știu că lăcrimează de fericire și de mândrie! Și copiilor mei, în frunte cu unicul și inegalabilul Laurențiu Reghecampf, soțul meu și soarele vieții mele! Vă iubesc fără ”mărginele”, sunteți îngerii vieții mele!”.

Anamaria Prodan a mărturisit în exclusivitate pentru ProSport de ce i-a dedicat o bună parte din cartea sa: ”Nu sunt doar cuvinte mari pentru soțul meu! Eu simt tot ce spun. Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu. Mă sprijină în tot ce fac și îmi este alături de o viață. Noi doi nu suntem doar suflete pereche, ci și parteneri de luptă! Când suntem împreună, nu ne poate sta nimeni în cale!”.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 30 Jan. 2021, 11:35 Vedete
Pe aceeași temă