Prezentatorul “Top Gear” a fost gazat si jefuit impreuna cu familia sa! Totul s-a petrecut noaptea in Saint-Tropez! Cum au actionat talharii?!

Publicat: 03 Sep. 2018, 15:17 News 3

Hotii au spart un geam si au aruncat un gaz care induce somnul profund tuturor celor care il inhaleaza, apoi au putut circula in voie printre victime.

Prezentatorul “Top Gear” a fost gazat si jefuit impreuna cu familia sa. Richard Hammond in varsta de 48 de ani este unul dintre cei trei celebrii prezentatori “Top Gear”. Barbatul cunoscut si pentru seria de documentare de pe National Geographic a cazut victima hotilor.

Aflat in vacanta in Franta impreuna cu familia sa si cativa prieteni, Richard Hammond a fost jefuit noaptea si i s-au sustras sume mari de bani si o multime de bunuri personale. Richard a inchiriat o vila in Saint Tropez pentru aceasta vara unde s-a cazat impreuna cu sotia lui Mindy si fii ca lor adolescenta dar si cu un grup de prieteni.

Sejurul lor nu a fost unul foarte fericit mai ales dupa ce intr-o dimineata s-au trezit jefuiti fara sa-si dea seama. Dupa primele anchete ale politistilor se pare ca si vila vecina cu ei a fost atacata in acelasi fel in noaptea respectiva.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Sep. 2018, 15:17 News 3
Pe aceeași temă