Poze interzise cu Simona Trașcă! Cum s-a fotografiat blondina

Publicat: 24 nov. 2022, 11:55 Autor: Camelia Vedete

Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Simona Trașcă „rupe” în două Only Fans-ul. Cei care vor să o vadă în ipostaze incendiare pe „Pamela de România” trebuie să scoată sume bune din buzunar. Blondina are tariful mai mare chiar ca al Danielei Crudu.

Simona Trașcă s-a apucat de curând de Only Fans, dar are deja abonați și suta de aprecieri. Blondina postează imagini interzise minorilor și videoclipuri provocatoare care le stârnesc imaginația privitorilor. Cei care vor să aibă acces la pozele deocheate, trebuie să scoată din buzunar câte 21 de dolari pe lună, respectiv 104,59 de lei, calculat la cursul actual.

Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans!

„O să-mi pun poze cu mine și dezbrăcată. Dezbrăcată de tot, goală, nu sexy, nu cum pun pe Instagram sau Facebook.

Mi-am făcut contul pentru că, văd, e la modă. Și chiar m-a întrebat lumea, în ultima vreme: tu nu ți-ai făcut? Și dacă nu-mi fac acum, când încă arăt bine, atunci când? Și așa nu mai vreau relație, sunt sălbăticită acum cu relațiile, așa că mai bine relații virtuale, nu?”, a dezvăluit Simona Trașcă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, imediat ce și-a făcut cont pe platforma pentru adulți.

Cei care vor să o vadă pe termen lung pe Pamela de România, pot să-și facă abonament la ea pe trei, șase sau douăsprezece luni, iar blondina le dă și reducere de 15%, 20%, respectiv 25%.

Simona Trașcă, apariție incendiară, mai ceva ca-n Playboy

Simona Trașcă și-a luat inima-n dinți și a ”semnat”. Cu celebra OnlyFans, unde pozele deocheate fac deliciul masculilor plătitori. Și-i merge bine vedetei, care se întreba, după primele zile de activitate, de ce a făcut așa de târziu pasul. Sigur, la bani făcea referire, pentru că sumele pe care le câștigă sunt chiar amețitoare.

Simona Trașcă, iubire cu sacrificii

Sergiu Barboni îi interzicea Simonei Traşcă să mai apară dezbrăcată. Deci adio Playboy, la vremea aceea, pentru vedeta care primise oferta. „Nu vrea să mă vadă goală decât el. Nu m-a lăsat să pozez nici în Playboy”, a povestit, atunci, blondina. Și nu era singura restricție. ”Când ai o relaţie trebuie să faci şi anumite sacrificii. Mi-a spus din prima că nu vrea să îmi măresc buzele. A fost categoric”, a spus Simona, care s-a supus. Pentru că… ”E singurul bărbat în care am încredere. Mă linişteşte, chiar dacă este la distanţă. Mă simt a lui”, a mărturisit Simona la „Acces Direct”.

Simona Trașcă, „incendiu” sub duș

Să trecem, însă, la fapte. Filmulețul despre care vorbeam și pe care CANCAN.RO l-a ”recoltat” din contul ei este incendiar. Simona face duș, e goală pușcă… Și stropită din para de duș, care o face și mai senzuală. E cu spatele, deocamdată, nu a făcut pasul cel mare, dar e bun și spatele! Fundulețul e apetisant, dar să vezi când se ”mângâie” pe el cu palma, în șiroaiele de apă și spumă! Incendiu!

Din tabloul erotic de pe platforma amintită nu lipsesc fotografiile pe care fanii ei, plătitori, de altfel, le sorb din priviri. Apetisanta doamnă e la începuturi, dar știe ea bine cum să-și dea pe spate admiratorii. O face spectaculos, de altfel, fotografiile din galeria foto sunt argument. Și e abia începutul!

Ce afacere ar fi vrut să își deschidă Simona Trașcă!

Am întâlnit-o pe Simona Trașcă în timpul unui shooting de lenjerie intimă și ne-a oferit niște imagini de infarct.

“Aproape 30.000 de euro am vrut să investesc în ea”

 “Au alergat banii după mine toată viață și i-am refuzat!”

 “Toată viața mi-am dorit să mă recăsătoresc și să mai fac copii”

Totodată, Trașcă ne-a povestit exclusiv pentru Ciao.ro cum a ratat o afacere pe care intenționa să și-o deschidă anul trecut, însă din cauza pandemie, sexy vedetei i s-au dat planurile peste cap. Și nu doar că nu și-a mai deschis patiseria, căci despre asta era vorba, ci a și cheltuit totodată banii strânși pentru startul micii afaceri, mai precis suma de 30.000 de euro.

“Mi-am deschis o firmă, nu știe nimeni chestia asta, am vrut să îmi deschid o patiserie, anul trecut, dar a venit pandemia peste mine și aia a fost! Și pentru că am grijă de toată familia, s-au dus banii de patiserie! Aproape 30.000 de euro am vrut să investesc în ea, am zis să fie ceva micuț. Mie îmi place să fac mâncare foarte mult și deja visam noaptea  rețete de pateuri, vroiam să fie ceva original. Am zis că sigur o să reușesc!

Dacă vine omul o dată, vine să cumpere și a doua oară dacă îi place! Am găsit și spațiu, vorbisem… dar eu am grijă de familia mea, banii s-au dus acum! Nu am avut absolut niciun eveniment, nimic, pe timp de pandemie, am stat în casă, iar pe plan financiar dacă nu aveam bani puși deoparte ar fi fost foarte nasol! Am mătușa mea în America, care m-ar fi ajutat, dar mie nu îmi place să apelez la nimeni, am fost mereu pe picioarele mele. Eu sunt obișnuită să îmi întrețin singură familia de foarte mulți ani!”, a povestit Simona Trașcă, exclusiv pentru Ciao.ro.

Publicat: 24 nov. 2022, 11:55 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă