Povestea tulburătoare de viață a unei concurente de la Survivor România! Tatăl ei a fost acuzat de răpire de minori

Publicat: 04 Feb. 2020, 09:10 Vedete

O concurentă de la Survivor România are o poveste mai puțin plăcută despre viață și copilărie. Este vorba despre sportiva Asiana Peng.

Părinții ei au avut o relație dezechilibrată, judecând în baza a ceea ce a declarat fosta gimnastă Asiana Peng în show. Chiar dacă în prezent este liniște și pace în familia fostei gimnaste din lotul olimpic feminin al României, în urmă cu nouă ani, Asiana Peng a avut parte de o situație neplăcută în familie.

Mama ei, Silvana, l-a acuzat pe fostul soț că l-a răpit pe fratele Asianei, Răzvan.

În urmă cu mult timp, un articol despre acest caz apăruse la Adevărul. Aici se nota: ”Povestea răpirii şi sechestrării copilului în vârstă de 14 ani Zhi-Da-Răzvan începe la jumătatea lunii iunie, imediat după ce acesta a dat examenul de capacitate. Potrivit mamei acestuia, Silvana Peng, căsătorită cu omul de afaceri chinez Yong Peng, băiatul a fost luat de tatăl său, urcat în maşină şi dus într-o locaţie necunoscută. ”De mai bine de două luni încerc să-mi recapăt băiatul şi nu reuşesc. Am făcut nenumărate sesizări la Poliţie, la Prefectură, însă nimeni nu vrea să mişte un deget. Fostul meu soţ se foloseşte de el pentru a obţine prelungirea dreptului de şedere pe teritoriul României. Am fost ameninţată de asociaţi ai fostului soţ să renunţ la plângeri, pentru că altfel mă omoară”.

”Silvana Peng a făcut mai multe sesizări penale privind răpirea fiului ei de către tatăl acestuia. Din verificările făcute de noi, faptele la care aceasta face referire nu sunt reale. Copilul se află într-adevăr la tatăl său, însă cu acordul acestuia. Tocmai de aceea nu se poate pune problema unei răpiri sau sechestrări. A făcut sesizări şi către Prefectura Judeţului, care a retrimis cazul în atenţia noastră. De altfel, acest caz se află şi în atenţia celor de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Hunedoara”, a declarat Adriana Voina, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.

Ce spunea atunci Yong Peng, tatăl Asianei Peng: ”Eu nu am răpit pe nimeni. Copilul a plecat de la mama lui sătul de scandaluri. L-am luat la mine pentru a se linişti. Locuim în Deva, însă nu vreau să spun locaţia. Ştiu că există o hotărâre judecătorească, dar mai sunt şi alte legi în România”.

Publicat: 04 Feb. 2020, 09:10 Vedete
Pe aceeași temă