Povestea tatălui cu 96 de copii! Tânărul de 32 de ani și-a dat demisia pentru a avea grijă de ei

Publicat: 31 aug. 2023, 12:30 Autor: Camelia Life

Povestea tatălui cu 96 de copii! Acest tânăr are o poveste specială de viață. El are 32 de ani, este inginer, și are 96 de copii. De curând și-a dat demisia pentru a putea fi tatăl perfect.

Dylan Stone-Miller a uimit pe toată lumea. Tânărul are nici mai mult, nici mai puțin, de 96 de copii. A decis să-și dea demisia pentru a sta tot timpul cu ei și acum călătorește prin toată lumea.

Tânărul locuiește în Georgia, Statele Unite ale Americii, iar la vârsta sa a ajuns să aibă un număr record de copii.

Dylan Stone Miller este mai fericit ca niciodată

Lumea se întreabă cum este posibil, deoarece Dylan Stone-Miller este foarte tânăr pentru a avea atâția copii.Ei bine, el a donat lichid seminal la mai multe centre, în schimbul unor sume de bani.

Pe vremea când era minor, tânărul a avut probleme cu legea după ce polițiștii l-au prins băut la volanul unei mașini.

Familia sa nu avea posibilități financiare pentru a-i angaja un avocat care să-l reprezinte în instanță. Atunci, bărbatul s-a gândit la o modalitate legală de a face bani ușor. Astfel că a mers la o bancă de lichid seminal unde era plătit cu 100 de dolari la fiecare recipient.

Lucrurile s-au așezat în viața lui și ulterior s-a angajat și a devenit inginer software.

Tânărul vrea să-și cunoască toți copiii

Așadar, cu ajutorul bărbatului s-au născut în jur de 96 de copii. Viața lui a luat o întorsătură diferită atunci când o mămică l-a căutat și i-a arătat o poză cu fiica lui.

Acel moment a fost decisiv pentru Dylan Stone Miller și a dorit să-și schimbe viața. El a demisionat și călătorește pentru a-și cunoaște toți copiii. Până în prezent, el a reușit să cunoască personal 25 dintre cei 96 de copii pe care îi are.

Povestea tatălui cu 96 de copii!

„La începutul pandemiei, un grup de peste 40 de mame ale copiilor mei m-au găsit online. Mi s-a dat posibilitatea de a alege intru în legătură cu ei sau să aștept copiii să mă contacteze când vor împlini 18 ani, dacă vor dori. Alegerea corectă era evidentă. Ieșeam de la un divorț și eram la jumătatea carierei. Mama care m-a contactat prima dată, acum o prietenă apropiată, mi-a adresat mulțumiri pentru cadoul pe care i l-am făcut în timp ce eram la birou în prima zi a unui nou loc de muncă. Am văzut poze cu fiica mea biologică și m-am schimbat profund. Acum sunt conectat cu câțiva dintre copii, călătoresc prin lume și învăț despre experiențele DCP (persoanele concepute de donatori) şi RP (părinții destinatari)”, a scris Dylan pe site-ul său, conform Daily Mail.

Publicat: 31 aug. 2023, 12:30 Autor: Camelia Life
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă