Povestea care o sa te faca sa plangi! A lustruit pantofi 30 de ani si a donat 200.000 de dolari pentru copiii bolnavi! Din putinul lui a facut minuni VIDEO

Publicat: 26 Oct. 2018, 14:48 Viral

Foarte putini dintre noi fac asemenea gesturi de generozitate si sunt atat de dedicati in a-i ajuta pe ceilalti.

Povestea la care o sa plangi! A lustruit pantofi 30 de ani si a donat 200.000 de dolari. Albert Lexie si povestea lui a motivat o lume intreaga sa creada in minuni. Ce a reusit sa faca barbatul ata timp de 30 de ani te va umple de motivatie si pe tine.

In fiecare zi de marti si joi Albert a mers la spitalul de copii din Pittsburg si a lustruit pantofi pentru cei care aveau nevoie de acest serviciu. A facut asta saptamana de saptamana, timp de 30 de ani.

Toti banii pe care i-a strans au depasit suma de 200.000 de euro si i-a donat pe toti unei organizatii caritabile care ajuta copii bolnavi. Devenit un obisnuit al spitalului oamenii nu si-au dat seama si multi nici nu stiau ce face el cu bacsisul pe care il castiga si de ce este mereu la locul lui indiferent de anotimp.

„Albert este un simbol al filantropiei si generozitatii. Este genul de persoana speciala pe care toti speram sa-l intalnim in viata noastra” a spus despre el Chris Gessner, directorul spitalului.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Oct. 2018, 14:48 Viral
Pe aceeași temă