Povestea emotionanta a lui Ollie. Cum a ajuns cainele la gunoi

Publicat: 12 ian. 2017, 14:46 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Povestea emotionanta a lui Ollie. Cum a ajuns cainele la gunoi

Povestea emotionanta a lui Ollie. Cainele a avut un camin fericit si calduros. Pana cand stapanii lui au luat decizia de a isi schimba locuinta. Din neatentie sau intentionat, cainele a fost lasat in urma.

In plin proces de mutare, stapanii lui au decis sa nu ia tot ce au in actuala casa. Asa ca au triat toate lucrurile pe care le detin, informeaza boredpanda.com.

Ce a fost inutil a fost aruncat pentru ca ei sa poata incepe o viata noua. Cei doi au lasat tot gunoiul la coltul curtii, pentru ca oamenii saraci sau cei de la salubritate sa il ia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum a fost salvat cainele Ollie

In acel gunoi se afla si Ollie, cainele de companie al familiei care a fost lasat in urma fara mila. Din fericire, patrupedul a fost salvat de catre Terri Looby, voluntar la Detroit Animal Welfare Group (DAWG).

Vecinii ingrijorati de prezenta animalului in gunoi, in temperaturi inumane, fara mancare, apa sau un acoperis, au actionat si au chemat ajutoare.

Terri Looby l-a luat pe Ollie de urgenta si l-a dus la un cabinet veterinar. Acolo i s-au facut controale de rutina sa vada daca patrupedul este ok.

In urma analizelor, veterinarii au observat ca are o fractura la un femur si l-au programat pentru o operatie.

In prezent, cainele este in afara oricarui pericol. Ollie si isi asteapta un nou stapan care, pe viitor, nu il va mai arunca la gunoi ca pe o carpa.

Publicat: 12 ian. 2017, 14:46 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă