Povestea acestei jucarii e una incredibila! Pinguinul Vasile s-a plimbat prin intreaga lume si ar putea sa intre in Cartea Recordurilor VIDEO

Publicat: 22 ian. 2018, 18:16 Autor: madalina m. Life

Pinguinul Vasile are o poveste absolut incredibila, iar cel care l-a creat spune ca jucaria sa ar putea ocupa chiar un loc de seama in Cartea Recordurilor.

Pinguinul Vasile a aparut in anul 2014, iar de atunci a cutreierat prin intreaga lume. Fotografiile din excursiile in care aceasta jucarie a fost prezenta au fost postate pe propria sa pagina de Facebook.

Cel care l-a facut celebru a fost aradeanul Florin Marcus, iar pinguinul Vasile apare in locuri incredibile de pe glob. Totodata, acest personaj extrem de simpatic ar putea stabili un nou record mondial.

Povestea incredibila a pinguinului Vasile

Pinguinul Vasile se afla in momentul de fata in Londra, Marea Britanie, iar acest lucru a fost anuntat pe pagina sa de Facebook denumita „Sir John the Traveller”, cu ajutorul unui videoclip.

Totodata, pinguinul Vasile a aparut pentru ca proprietarul sau, Florin Marcus, e extrem de pasionat de calatorii, insa nu ii place fie prezent in fotografiile din excursiile sale. Asadar, solutia a fost sa atribuie acest rol unei jucarii simpatice.

Ideea aradeanului a functionat de minune, pentru ca incepand cu anul 2014, pinguinul Vasile a fost prezent in absolut toate fotografiile, din diverse colturi ale globului. Mai mult, internautii au apreciat din plin acest personaj foarte amuzant.

Mai mult, proprietarul pinguinului Vasile isi doreste ca aceasta sa intre in Cartea Recordurilor drept „jucaria care a calatorit cel mai mult prin lume”.

„Sir John The Traveller si-a inceput aventura in toamna anului 2014, cu un plan foarte ambitios: sa cucereasca lumea si sa impartaseasca frumusetile ei celor care nu au ocazia sa calatoreaca, dar in egala masura si celor care asteapta doar un impuls pentru a pleca intr-o aventura”, a spus Florin Marcus, potrivit adevarul.ro.

Pana acum, pinguinul Vasile a vizitat 21 de tari, de pe trei continente, iar orasele si peisajele din locurile in care a ajuns sunt prezente in sute de fotografii incredibile, pe reteaua sociala.

Publicat: 22 ian. 2018, 18:16 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă