Politisti, filmati in timp ce intretineau relatii intime in masina de serviciu cu care patrulau! Si-a dus colega pe o alee pustie si nici nu i-a pasat ca sunt vazuti. VIDEO socant

Publicat: 02 ian. 2019, 17:59 Autor: madalina m. Life

Oamenii legii au fost suprinsi in clipele pasionale si imaginile au ajuns rapid sa fie publicate in mediul online.

Politisti filmati in timp ce intretineau relatii intime, chiar in masina de serviciu! Protagonistii acestui episod socant au fost un politist si colega lui, care au dat frau liber pasiunii. Colegii de serviciu se aflau in autoturismul cu care patrulau.

Politisti filmati in timp ce intretineau relatii intime

Nu le-a pasat ca ar putea fi vazuti, sau chiar filmati, dar acest lucru s-a intamplat, iar acum au de dat explicatii in fata superiorilor. Nu doar atat, pentru ca a fost deschisa si o ancheta de proportii impotriva lor, pe motiv ca au facut sex in public. Comportamentul inadecvat i-ar putea costa locul de munca din Politie.

Politisti filmati in timp ce intretineau relatii intime in masina de serviciu cu care patrulau

Totul s-a petrecut in urma cu cateva zile, la finalul lui 2018. Filmuletul a fost realizat in Santa Fe, din Argentina, iar momentele socante au intrat in atentia superiorilor acelor agenti care au facut sex in masina de politie, in vazul tuturor.

Videoclipul cu oamenii legii in circumstante compromitatoare, din timpul serviciului, a devenit viral. Asa cum a fost de asteptat, clipele care s-au petrecut in Argentina au fost distribuite de mii de ori, pe retelele sociale, spre socul privitorilor.

Filmuletul controversat cu cei doi politisti a fost realizat de catre un trecator. Martorul si-a indreptat rapid camera de la telefon spre oamenii legii, cand si-a dat seama de ceea ce se petrecea. Politistul filmat si-a dus colega pe o alee unde credea ca nu va fi remarcat de nimeni, si au dat frau liber pasiunii.

Momentan cei doi ofiteri au fost suspendati din functie. Ei se aflau intr-un loc public, in plina zi, si nu au mai rezistat in fata dorintelor. Gesturile obscene le-au fost aspru criticate de catre superiori si a fost transmis ca ei ar putea fi sanctionati si penal.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 02 ian. 2019, 17:59 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă