Poliția britanică a descoperit 39 de cadavre într-un camion în comitatul Essex

Publicat: 23 Oct. 2019, 13:42 Life
Poliția britanică a descoperit 39 de cadavre într-un camion în comitatul Essex

Cadavrele au fost descoperite în interiorul unui container al unui camion aflat într-un parc industrial, informează site-ul postului Sky News.

Poliția britanică a descoperit 39 de cadavre. Acestea se aflau în parcul industrial Waterglade din Grays, la ora locală 1:40 a.m. (3:40, ora României).

Conducătorul camionului, un cetățean britanic din Irlanda de Nord în vârstă de 25 de ani, suspectat de uciderea celor 39 de persoane, a fost reținut de către forțele de ordine.

Poliția britanică a descoperit 39 de cadavre

Poliția britanică a descoperit 39 de cadavre

„Este un eveniment tragic, în cadrul căruia un număr însemnat de oameni și-au pierdut viețile. Anchetatorii noștri cercetează pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz”; „Ne aflăm în proces de identificare a victimelor implicate, proces care anticipăm că ar putea dura mult timp”, a declarat un oficial din cadrul Poliției din Essex, Andrew Mariner.

Confrom primelor aprecieri, camionul provine din Bulgaria, și a intrat sâmbătă pe teritoriul Marii Britanii, prin Holyhead, Țara Galilor.

Poliția a izolat zona în care cadavrele au fost descoperite, iar accesul în parcul industrial este interzis.

Premierul britanic, Boris Johnson, își transmite condoleanțele

„Sunt îngrozit de acest incident tragic din Essex. Primesc regulat actualizări din partea Ministerului de Interne și voi lucra alături de Poliția din Essex pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a informat liderul de la Londra.

Totodată, acesta și-a exprimat condoleanțele față de victimele implicate: „Gândurile mele sunt alături de cei care și-au pierdul viețile și de cei apropiați lor”.

 

Publicat: 23 Oct. 2019, 13:42 Life
Pe aceeași temă