Pepe e topit după fiul său! Juniorul a împlinit un an + Cum l-au sărbătorit părinții!

Publicat: 12 iun. 2023, 10:12 Autor: Dora Bazavan Vedete

Mare petrecere în familia lui Pepe! Băiețelul artistului a împlinit un an, iar părinții săi l-au serbat la ei acasă. Evenimentul a fost unul mai restrâns și s-a desfășurat în curtea casei lui Pepe. Acolo unde apropiații, prieteni și familie, i-au cântat micuțului Pepe Jr “La mulți ani” și nașii i-au tăiat moțul.

De la frumosul eveniment nu au lipsit nici cele două fetițe ale lui Pepe din căsătoria cu Raluca Pastramă, Maria și Rosa Alexandra, care sunt super fericite pentru faptul că au un frățior atât de frumos și sănătos.

Pepe Jr este un băiețel deosebit, cu ochii albaștri, iar părinții lui sunt absolut topiți după el. Artistului nu îi vine să creadă că are deja băiat de un an și preferă să petreacă mult timp alături de familia lui atunci când nu are concerte și evenimente.

Pepe e topit după fiul său! Juniorul a împlinit un an

“La mulți ani, prințului meu! Puterea și sufletul meu! Pepe, 1 an!”, a spus Pepe, vizibil emoționat la petrecerea micuțului său, urcând imagini cu băiețelul pe Instastory. Artificii, tort, șampanie și multă voie bună!

O petrecere de-a dreptul reușită pentru moștenitorul cel mic al lui Pepe. De când e tată de băiat și este căsătorit cu mai tânăra lui soție, Yasmine Ody, Pepe este mai fericit ca niciodată și nu se sfiește să spună asta mereu. Artistul este un om împlinit și se bucură din plin de viața lui și tot ceea ce a realizat până acum.

Și-a botezat fiul anul trecut în luna noiembrie

Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul anul trecut spre sfârșitul lunii noiembrie. În cinstea micuțului Pepe Jr. s-a organizat o petrecere de senzație în incinta restaurantului Oliveto. Iar atmosfera a fost întreținută, printre alții, de Diana Matei și Taraful Cleante. Printre cei care i-au fost alături lui Pepe și actualei sale soții, Yasmine Ody, în ziua cea mare, la botezul de pe 19 noiembrie 2022, s-au numărat Liviu Vârciu împreună cu soția sa, Anda Călin, Bursucu′, Connect-R, nea Mărin, Andra și Cătălin Măruță. S-a spus despre Cătălin Măruță și Andra că ei i-au nășit băiatul lui Pepe. Însă adevărul este că nașii lui Pepe JR au fost aleși din familie și chiar Giani, fratele lui Pepe, și-ar fi botezat nepotul.

Publicat: 12 iun. 2023, 10:12 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă