Pepe: “Daca as schimba ceva la mine n-as mai fi eu”

Publicat: 10 Oct. 2016, 14:08 Vedete
Pepe: “Daca as schimba ceva la mine n-as mai fi eu”

Este mereu cu zambetul pe buze si pus pe sotii si stie sa aduca bunadispozitia in orice loc s-ar afla. Pepe, caci despre el vorbim, pare ca nu este suparat niciodata desi invevitabil mai are si el probleme ca orice om.

“Vreau sa ma bucur de ce am. Nu este nici o diferenta intre Pepe pe care il vedeti la TV si cel care sunt in realitate. Am considerat ca este cel mai bine sa prezint publicului asa cum sunt pentru ca altfel s-ar fi ceat o carcasa care s-ar fi descoperit pana la urma. M-am schimbat cate putin fara sa imi dau seama si a trebuit sa invat sa ma autocorectez”, ne-a dezvaluit Pepe.

Cantaretul este foarte multumit de felul in care a reusit sa evolueze de-a lungul timpului si nu ar vrea sa schimbe nimic la el.

“Daca as schimba ceva n-as mai fi eu. Eu sunt produsul si rezultatul a tot ceea ce a fost Pepe in trecut”, ne-a mai spus cantaretul.

Pepe este foarte atasat si mandru de familia lui. Pe sotia lui o iubeste foarte mult si spune ca este persoana care l-a schimbat in bine. Cei doi au doua fetite: pe Maria in varsta de 4 ani si pe Rosa de un an si sase luni.

Momentan Pepe si Raluca nu se gandesc sa mai faca inca un copil si asta pentru ca isi dedica in totalitate timpul celor doua fetite ale lor.

Publicat: 10 Oct. 2016, 14:08 Vedete
Pe aceeași temă