Pe ce a cheltuit Alexandra Ungureanu banii câștigați la “Bravo, ai stil!”: ”Am schimbat mașina, mi-am cumpărat un apartament…”

Publicat: 11 mai 2022, 20:00 Autor: G. M. Vedete

Alexandra Ungureanu, ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, pe ce a cheltuit banii câștigați la “Bravo, ai stil!”, dar și cum i s-a schimbat viața după participarea la show-ul de modă. De asemenea, artista a vorbit și despre emisiunea pe care o are pe canalul de YouTube TheXclusive, “Duet cu Alexandra”. Ce relație are cu mama sau cât și cum o curtează bărbații, aflați tot din interviul de mai jos.

Alexandra Ungureanu, despre emisiunea „Duet cu Alexandra”: „O surpriză totală și un show absolut nebun a ieșit cu Liviu Guță

CIAO.RO: Care este cea mai mare provocare pentru tine în emisiunea “Duet cu Alexandra”?

Alexandra Ungureanu: Proiectul în sine a fost o provocare, din start. Nu știam cum o descurc în postura de host, și nici măcar acum nu știu da fac ce trebuie, din punctul de vedere al profesioniștilor. Online-ul vine cu o relaxare destul de mare, atâta timp cât produsul funcționează. bucur de feedback fain din partea celor care urmăresc, dar și a colegilor de breaslă, și chiar e o satisfacție imensă pentru mine. Emisiunea poate fi urmărită pe canalul de YouTube TheXclusive.

CIAO.RO: A existat vreun invitat care te-a suprins în mod deosebit? Și cu ce anume a făcut-o?

Alexandra Ungureanu: Am avut mult surprize frumoase la Duet, chiar din partea unor artiști cu care am mai interacționat. Dar se pare atmosfera intimă a platoului de la noi îi duce într-o stare destul de relaxată, pe emoție caldă, și curg povești pe care nu le-am mai auzit sau la care nu așteptam. E clar premiul meu personal, contextul Duetului, e cânt cu niște artiști cu care mi-am dorit toată viață colaborez, și nu au fost puțini cei care mi-au acceptat invitația. O surpriză totală și un show absolut nebun a ieșit cu Liviu Guță. Știam e o voce foarte bună, dar ce a ieșit numai la Duet cu Alexandra puteți vedea:) pe canalul de YouTube theXclusive!

CIAO.RO: În ce anume ai investit banii pe care i-ai câștigat la ”Bravo, ai stil”?

Alexandra Ungureanu a investit banii câștigați la „Bravo, ai stil”: „Am schimbat mașina, mi-am cumpărat un apartament nou”

Alexandra Ungureanu: Am făcut un mic upgrade de lifestyle anul trecut, am schimbat mașina, mi-am cumpărat un apartament nou. Pe undeva pe-acolo se regăsesc și banii din premiu🙂

CIAO.RO: Care a fost cel mai interesant comentariu pe care l-a făcut cineva (dar nu într-o emisiune) referitor la stilul tău vestimentar?

Alexandra Ungureanu: Că știu port haine care în mod normal sunt ieftine sau banale, și pe mine toate arată luxury.

CIAO.RO: Mama ta a avut vreun cuvânt de spus în relațiile tale de până acum? Cât de mult contează pentru tine ”instinctul” ei?

Alexandra Ungureanu: Mama a comentat mai mereu, și cred e normal. Doar că eu am făcut ce am simțit eu, chiar când știam nu e ce trebuie. Am ales de mai multe ori fericiri pentru o perioadă mai scurtă, deși știam acestea nu includ acel “să-ți fie bine” al părintelui, pe termen lung. Și sunt puține situații pe care chiar să le regret.

CIAO.RO: După ce ai câștigat ”Bravo, ai stil” a crescut și nivelul de flirt al unor bărbați care te-au descoperit în această ipostază nouă? 🙂

„Titlul în sine m-a făcut mai inabordabilă, ca imagine”

Alexandra Ungureanu: Hahaha, nu m-am gândit la aspectul ăsta. Dacă e să iau după mama, probabil a scăzut. Pentru că acum se vede câte haine trebuie să-mi cumpăr și că sunt pagubă la casa omului:)))) Lăsând gluma la o parte, cred că titlul în sine m-a făcut mai inabordabilă, ca imagine. În schimb, în urma experienței de reality, am căpătat eu o relaxare care mă ajută destul de mult în relațiile interumane.

CIAO.RO: Când te ocupai exclusiv de muzică și făceai parte dintr-o formație celebră, câștigurile erau pe măsură?

Alexandra Ungureanu: Am avut perioade și perioade. Partea proastă e că nu eram deloc business oriented în acea perioadă, nu acum fi, dar era un haos foarte mare în viața mea, pragmatism 0.

CIAO.RO: Crezi în prietenii sincere? Tu ai prietenă foarte bună căreia să-i spui tot ce ai pe suflet?

Alexandra Ungureanu: Da. Am un prieten foarte bun căruia îi spun tot ce am pe suflet. Cred în prietenie sinceră, care înseamnă iubire necondiționată și generozitate.

CIAO.RO: Ai ținut vreodată o dietă drastică, soră cu înfometarea, cum fac multe vedete? :)) Care e sfatul tău în ceea ce privește dietele?

Alexandra Ungureanu: Țineam diete drastice prin liceu și facultate, după ce mai auzeam și eu la alte fete. Pe partea de nutriție cred toți ne pricepem la sfaturi, ca la carte le zicem. Dar un singur lucru contează și nu prea o laud la acest capitol – voința. Și nu cred înfometarea e o soluție.

Foto: PR Kanal D

Publicat: 11 mai 2022, 20:00 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă