Ce relație are Alexandra Ungureanu cu mama ei și ce fel de tată își dorește artista pentru copiii săi!

Publicat: 30 nov. 2021, 16:24 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Alexandra Ungureanu încheie un an bun, prolific pe plan profesional, a avut mai multe proiecte de televiziune care i-au testat limitele la maxim, dar și relația cu mama ei! Și va începe anul 2022 cu dreptul pentru că în luna ianuarie se va muta în casă nouă! Ce spune despre ea și de ce nu și-a găsit până acum jumătatea, Alexandra Ungureanu ne-a lămurit, exclusiv, pentru Ciao.ro!

Reporter: Alexandra, ești în focurile amenajării casei noi pe care ți-ai cumpărat-o! Cum se conturează totul? Iese așa cum ți-ai dorit?

Casa nouă e totuși, un apartament, nu te aștepta să fie nu știu ce reședința dar e primul apartament pe care îl fac de la zero, după gustul meu, și mănâncă mult timp, efort și bani. Deocamdată am pasat pregătirile designerului cu care colaborez, care ține legătura cu cei care fac mobila. Eu mă focusez pe filmări și programul destul de aglomerat al acestei perioade.

Când preconizezi că te vei muta în casă nouă?

Sper că în ianuarie.

Cât de independentă ești pe plan financiar?

Adică mă întrebi dacă mai cer bani de la mama (râde)? Nuuu! A venit timpul să îi mai dau și eu ei. Deși, cu incertitudinea domeniului nostru, dar și al vremurilor, nu poți să știi niciodată ce aduce ziua de mâine. Dar mă străduiesc să fac să-mi fie bine, cu muncă și alegeri inspirate.

Alexandra Ungureanu, redescoperită prin ”Asia Express”

Dintre proiectele “Asia Express” și “Bravo, ai stil!”, care a fost cel mai aproape sufletului tău și de ce?

Sunt proiecte foarte diferite, chiar dacă sunt ambele reality-uri. Și chiar nu ar fi corect să aleg, “Bravo, ai stil!”, pentru că acolo am câștigat premiul cel mare. În ambele am avut șansa de a fi urmărită de mulți telespectatori. Și redescoperită cu niște laturi pe care eu nu le-am mai dat publicului până acum, lăsând muzica să vorbească pentru mine. E vorba de omul Alexandra Ungureanu, cu poveștile mele de viață, cu experiențe, frici, valori, iubiri, emoții. Cred că am ieșit câștigătoare din ambele experiențe, și îmi doresc să mai fac parte din proiecte tv de acest gen.

Ai mai repeta experiența “Asia Express”?

Cu siguranță, mâine aș pleca. Deși am stat puțin, a fost foarte intens totul și foarte diferit de orice altceva poți experimenta ca individ obișnuit cu un anumit stil de viață.

Care a fost cel mai greu moment pentru tine din această competiție? Dar cel mai de temut adversar?

Cel mai greu a fost la începutul competiției, până am intrat în ritm. Și a mai fost greu când am părăsit competiția, pentru că deja îmi plăcea maxim și vroiam, aveam curiozitatea de a trăi cât mai multe experiențe acolo. A fost o dezamăgire mare ieșirea, simțeam că am fi putut mai mult, deși din start lumea nu ne dădea șanse, plecând la drum alături de mama.
Până să pornim cursa, mă gândeam că cel mai bine se vor descurca Connect-R și Shift. După primele zile, s-a conturat clar familia Petre ca o echipă extrem de puternică, îi felicit din suflet pentru marele premiu!

Alexandra Ungureanu: ”Mai cad și eu și simt nevoia să mă plâng”

Ai mâncat ceva pentru prima dată la “Asia Express”? Ceva ce nu ți-ai fi putut vreodată imagina că o să poți mânca?

Arici de mare cruzi și ochi de oaie. Sunt convinsă că se putea și mai rău de atât, dar nu aș mai mânca vreodată așa ceva!

Ce relație ai tu cu mama ta? Îi spui toate secretele?

Nu e vorba de secrete, dar în ultima vreme evit s-o mai încarc cu problemele mele, cu gândurile negative sau dezamăgirile mele, pentru că e genul care se consumă foarte mult, e pătimașă, și ajunge să nu aibă somn noaptea. Trebuie să fiu puternică și să rezolv singură cât se poate. Nu întotdeauna reușesc, mai cad și eu și simt nevoia să mă plâng. Și de cele mai multe ori, vine și cu soluții bune. E genul de om pentru care nu există nu se poate.

Comunicăm, oricum, foarte mult și avem o relație strânsă. Neînțelegerile care mai apar între noi, așa cum s-a putut vedea și în emisie, sunt din cauza personalităților foarte diferite.

De la ce anume te ceartă cel mai des?

În ultima vreme e îngrijorată pentru sănătatea mea, mai ales că există un istoric de temut în familia noastră, la acest capitol. Și mă ceartă când constată că am obiceiuri nesănătoase, sau nu am destulă grijă de mine.

”Lumea mă redescoperă și se îndreaptă și către proiectele mele muzicale mai vechi”

Ți-a aflat vreodată vreun secret pe care i l-ai ascuns?

Cam toate (râde)! E foarte atentă la detalii și pune lucrurile cap la cap rapid. Asta nu înseamnă că nu mai pune și de la ea, e genul care judecă pripit și pune ștampile, și mi-a mai pus în cârcă și chestii pe care nu le-am făcut (râde).

Cum a fost anul ăsta pentru tine din punct de vedere artistic?

A fost un an intens, special, cu bune și cu rele. Nu mă plâng, am avut activitate, date fiind condițiile grele de desfășurare, în pandemie. Nu am reușit să scot atât de multă muzică pe cât mi-aș fi dorit, am dedicat mai mult timp proiectelor tv și din online. Oricum e bine, pentru că având această expunere, lumea mă redescoperă și se îndreaptă și către proiectele mele muzicale mai vechi, care nu au fost așa vizibile la momentul respectiv.

Ce îți doreșți de la noul an care se apropie? Cum ți-l imaginezi, să zicem, și personal și profesional, din ambele puncte de vedere?

Focusul va fi clar pe muzică în anul următor. E momentul să aduc cât mai multe cântece bune celor care iubesc vocea mea și emoția pe care o transmit. Și sper să se poate relua și activitatea concertistică în forță, mi-e tare dor să mă întâlnesc cu fanii mei la scenă, nu doar online.
Personal îmi doresc să fiu sănătoasă, în formă, veselă și creativă.

”Nu mă văd mireasă. Mă văd fericită!”

De ce crezi tu că nu ți-ai găsit până acum jumătatea? 

Nu caut o jumătate. Mă consider un om întreg, capabil să își facă o viață mulțumitoare și îndestulătoare. Dacă vine cineva să pună un plus acestei situații, e de preferat, nu să caute, să schimbe sau să strice mersul lucrurilor, ca să se simtă stăpân pe situație. E ceva ce am înțeles recent. Cu siguranță și eu mă pot adapta și evolua după omul de lângă mine, pentru că simt și vreau.

Ești tu prea pretențioasă la capitolul bărbați?

Dacă nu am fost, acum chiar sunt (râde)!

Ce fel de om îți dorești lângă tine?

Un om de care să fiu mândră, să-i fiu alături și să-l prezint în lume ca partenerul meu. De la care să am ce să învăț mereu, pe care să-l văd imediat tatăl copiilor mei.

Ce înseamnă pentru tine să fii iubită și împlinită?

Înseamnă să tragi lozul câștigător în viață. E mai presus de orice.

Te vezi mireasă curând?

Nu mă văd mireasă. Mă văd fericită!

 

 

Publicat: 30 nov. 2021, 16:24 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă