Drama cumplită prin care a trecut Alexandra Ungureanu: ”Mă ascundeam în culise să plâng”

Publicat: 24 mai 2021, 09:42 Autor: Elena Vedete

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea concursului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și artistă cu state vechi în muzica româneacă, a trăit, în urmă cu câțiva ani o mare dramă, despre care puțină lume știe. 

Artista a fost devastată când a aflat că amândoi părinții săi au fost diagnosticați cu o boală teribilă: cancerul.  „Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit…a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, povestea Alexandra Ungureanu, în urmă cu câțiva ani.

În perioada în care tatăl său a luptat din răsputeri să câștige lupta în fața cancerului, Alexandra a trecut prin momente de coșmar. „Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”, a mai povestit artista.

Cine e Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu a ajuns la vârsta de 39 de ani. În 2003, acesta și-a lansat albumul de debut. Dincolo de cariera artistică, Alexandra Ungureanu cochetează și cu moda. În decembrie 2020, artista a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul de la Kanal D. A intrat în posesia unui premiu în valoare de 100.000 de lei.

Acum, Alexandra Ungureanu este una dintre cele 18 vedete care participă la „Asia Express”, sezonul 4. Nu merge singură, ci însoțită de femeia care i-a dat viață, care a reușit să învingă cancerul și să rămână alături de Alexandra.

 „Asia Express e un proiect TV fabulos. O competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi să particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi încredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experiență a noastră împreună!”, a mărturisit artista.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 24 mai 2021, 09:42 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă